Sedossss en iyisini yine doktorunuz bilir ancak ben 4-6 ay sonrasi icin olabilecegini onde gelen perinatologlardan ogrendim, ben de perinatolog kontrolunde yasadim gebeligimi ve dogumumu ona kontrole gidecegim 10-15 gun sonra onun diyecegi seyler de onemli benim icin, eger ozel degilse sizle esinizin yasini ogrenebilir miyim? Ben cok beklemeyi dusunmuyorum. Birazda cevremdeki 2 sezeryan arasi dogumlarin kisa oldugu surelerdeki insanlarla gorustum. Kesinlikle amacim yanlis bilgilendirmek degil, sadece biran once bi evladim olsun istiyorum ve bunu isterken Asil’i asla bir an kalbimden aklimdan cikarmiyorum onsuz her an cok aci :(( onunda kalbi delikti ve kapakciginda bi sorun vardi, yavrum dogunca akciger ve tansiyon problemi de cikti :(( rabbim biliyor iste ne desem ne yazsam hep bos, don dolas ayni laflar cikiyor agizdan tabii benim cok yeni mayis ayinda dogum yapip kaybettim daha once de bahsettigim gibi ve 39 haftayi gordum yeni gebelikte bu kadar durur mu ayni problemler yenilenir mi dusunmeden edemiyor insan…