Gokcetabak Evet.İnternetten de yapabiliyorsun hesaplamayı.Ben 39.hafta oldum her doktordan döndüğümde hesaplıyorum.😄
Esarikay Yesimce fl uyluk kemiği canım hemen hemen 5.1 cm mis kemiği. Boyu da 7 katı olarak hesaplaniyor. Muhtemelen 35-37 cm arasında bebisinin boyu. Gayet iyi bence
Gokcetabak Normal googledan mm’yi cm’ye çevir diyorsun çeviriyor.Sonra çıkanı küsüratıyla 7 ile çarpıyorsun.Çıkan sonuç boyu oluyor.
Dncseymaa Yesimce boy banada uzun geldi. Bebek doğduğu zaman zaten 50-53 cm fln oluyor 🙄 ben 38+2yim doktor boyu yaklaşık 49 cm dedi
sweethome1000 Yesimce canm o kemik ölçüsü cm ye çevirip 7 ile çarpıcaksın yani 5,138*7 ortalama 36 cm =)
Adsmyr Bnmde bacak boyu 2 hafta geri ddi doktor şimdilk sorun değil ddi ama yinede ben tedirgin oldum. Başına böyle birşey gelen var mı acaba
Zlhb Yesimce oo senın kız manken olacak herhalde sımdıden 51 cm ıse 1 metre doğar gıbı🙈 yanlıs yazılmıs sanırım canım 38 dır bence o benımde 28.haftasa 38 yerıne 48 yazmıs hemsıre doktor bı baktı şok oldu sonra düzelttıler damatlıkla doğacaktı yoksa😂