Yesimce Selam arkadaşlar; Biz 27 hafta 4 günlüğüz kız bebeğine hamileyim. bebeğimin boyu : 51,38 cm kilosu : 1 kg 134 gr sizce nasıl? Kilosu iyi diye biliyorum ama boy uzunluğu nasıl sizce? Sizlerin bu haftalarda nasıldı?
Gulanelis Yesimce kız boyu aşırı uzun ben 28 de gittim 39 cm 1250 di şimdi 30+1 ama genelde 30.haftada daha 40 cm oluyor 52 cm nasıl oluyor anlamadım
sweethome1000 Yesimce canm o kemik ölçüsü cm ye çevirip 7 ile çarpıcaksın yani 5,138*7 ortalama 36 cm =)
matrushka Yesimce 5 cm imiş uyluk kemiği. Çarpı 7 bebeğin boyunu verir yani bebeğin 35 cm. Gayet normal 💕
Yesimce Gulanelis bilmiyorum ki ya kuzenime sordum onun oğlu 58 cm doğmuş, son 3 Ayda aman aman uzamaz zaten diyor ama ne bileyim doktora da sormayı unuttum virüsten dolayı hızlıca kontrol olduğum için
Yesimce minnakfasulyecim buna pek inanmıyorum hatta hiç inanmıyorum kuzeniminki 58 cm doğmuş aman aman kocaman da değildi yani bu görselde 58 cm diye birşey bile yok😅😅 bide her sitede böyle var hepsinde farklı
Sibelgokhan Yesimce canım o bir söylenti sadece ben 31 +3de gittigimde 38 cm idi. Bugün kontrolüm vardı gittim 5 cm uzamış iki haftada 43 olmuş doğuma kadarda senin yazdigin boyu bulur 😊
Gokcetabak Fl boy evet ama milimetre cinsinden gösteriyor onu santimetreye çevirip 7 ile çarpılıyor. 5.14 cm oluyor çevirdiğinde 5.14 × 7=35.98 cm oluyor. Doktorum böyle hesaplamıştı.
minnakfasulyecim Yesimce Zaten bu tahmin edilen kuzum haftasına göre uyumlu kiloda olmayan oluyor az ya da daha fazla ama boy aşırı fazla geldi
1994ozg Yesimce ben de 57cm doğmuşum olabiliyor tabii ki ama sizin haftasına göre o boy imkansız zaten üstte bi arkadaş açıklamış o yazan boyu değil canım 35cm şu an normalde ki zaten gayet iyi 😇