Zulmust Nnur1 bende senin gibiyim ilerleyen zamanlarda nasıl olucam bilmiyorum kendimden endişe etmeye başladım 😖
Mk1234 elif00000 kız dur daha erken emin ol sonrada çok karnım çıktı çok kilo aldım diceksin 😂😂 bence hamileliğin belli olmaması kıskanılacak bi durum ne güzel aşırı kilolu görünmez insan 😂
elif00000 Mk1234 belli olmadı diye şimdiden takıyorum ilerde de dediğin gibi niye çok şiştim demem ınsallah 😁😁
Zehra1905 elif00000 bende hiç almadım 52 ile hamile kaldım hala 52 kiloyum. Bugün kontrol vardı doktoruma sordum gayet normal dedi bebek sağlıklı dedi
elif00000 Zehra1905 bebek sağlıklıysa şükür canim ama işte ister istemez acaba bebek aç mi kalıyor diye düşünüyorum
Minikbirkalp Sıkma canını bende varım karnım varla yok arası karşıdan bakan hamile olduğumu anlamaz bile 21+6 haftalık olduk
Kbrakbra elif00000 Canm 66 ile hamile kalıp 30. Haftada 67.5 kilo olan biri olarak , az önce 1500 gr olduğunu öğrendim kızımın. Senin kilo alman değil bebişin alması önemli dert etme yani😊
elif00000 Kbrakbra mutlu ettiniz beni teşekkür ederim benimde öyle olur insallah🙏 sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah😊
elif00000 deleted960 bebek sağlıklıysa bizim kilo almamamiz daha iyi ama işte ister istemez psikolijik neden kilo almadik karnımız neden çıkmadı diye düşünüyor insan😊
Alyacaganim elif00000 21 haftadayım 1 kilo aldim sadece ama kocaman karnim var nasil oldu anlamıyorum 🙄
fosforlukalem elif00000 ben 700 gram filan almıştım 5. aya kadar. Çok normal. Doktorum da güzel ilerliyorsun son aylarda rahatça yer kilo alırsın demişti 😅
Ahmetasaf07 elif00000 ben 26. Haftaya kadar almadım üzülme cnm aksine sevin bence. Karnın çıkmaması da iç karının büyüklüğünü gösterir merak etme