Bus0672 elif00000sıkma canını bende 18 haftaya kadar almadım şuan 1 kilo aldım oda şuan evde oturmaktan işe gidememelten gitseydim almazdım gibi geliyor ve birden karnım çıktı benim de yoktu . İç karnın geniştir
Mk1234 elif00000 benim komşum ilk beş ay 5 kilo verdi sonra 30 kilo aldı 😂 Burda da çok okudum 5. Aydan sonra belli oluyo genelinde ☺️ Ama seni çok iyi anlıyorum insan herşeyi takıyo ☺️
AydanB elif00000 22 haftalik hamileyim 2 kilo aldim azicik karnim var sen nasil hamilesin diyolar 😊 onemli degil zamanla buyuyecek takma kafana
GulcanYvz elif00000 kız ne güzel işte ben 19haftalığım 3 kilo aldım bi çok doktor 4-5 aya kadar almamak daha iyi diyor özellikle son aylarda istemesende alıyormuşsun hiç dert etme
elif00000 Mk1234 aynen birde çevremden var hamile olan karınları ikiz gibi özeniyorum senin hiç belli olmuyor diyorlar 🙄
RabiaMG elif00000 bende 17+4 um ilk aylar 2 3 kilo verdim hamile kaldigim kiloma anca geliyorum son aylar cok aliniyormus zaten bebegim iyi olduktan sonra az kilo almam daha iyi benim icin 😊
1994ozg elif00000 2 3 kilo aldım 5 ay bitmek üzere karnım çıktı ama zayıfım diye top gibi az önde çıktı😁
Mk1234 elif00000 kız dur daha erken emin ol sonrada çok karnım çıktı çok kilo aldım diceksin 😂😂 bence hamileliğin belli olmaması kıskanılacak bi durum ne güzel aşırı kilolu görünmez insan 😂
Busrasalt elif00000 canım ben 7.ayıma yeni girdim daha bu Güne kadar 5 kilo almışım herkesin yapısına göre değişir karnımda yeni yeni hamile olduğum belli
RabiaMG elif00000 oda herkeste farkli oluyormus canim benimde hic yoktu bu hafta cok hafif cikti birkac aya baya buyucekler zaten 🤗🤰🏻
1994ozg elif00000 emin ol çıkmaması daha iyi ben de çıksın diyodum ama azcık karnım olmasına rağmen ağırlık hisediyorum rahat değilim ve büyüdükçe çatlamasından korkuyorum😁
Nnur1 elif00000 ben 6.ayıma girdim 9 kilo almışım 🥴 boyum kısa olmadığından çok belli olmuyor kilom, tartıldığımda farkettim. Ama şimdiden bu kadar kilo aldıysam son aylar ne yapıcam bilmiyorum. Sizin ki çok ideal emin olun 🤕
Zulmust Nnur1 bende senin gibiyim ilerleyen zamanlarda nasıl olucam bilmiyorum kendimden endişe etmeye başladım 😖