Fulyaa29 Bebeğim gelişmediği için kürtaj oldum . Kürtaj olan arkadaşlar ne kadar süre sonra tekrar hamile kaldınız ?
Betul_23 Fulyaa29 çok geçmiş olsun. Ben ilk gebeliğimde kalbi durduğu için 10 haftalıkken kürtaj oldum. 4. ayda tekrar hamile kaldım.
Emine2943 Fulyaa29 ilk kürtajımı geçen yıl oldum ama sonra düşünmediğim için bir yıl ara verdim korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım ama maalesef onunda kalbi durdu gene kürtaj oldum iki ay önce
Merryy Fulyaa29 kürtajdan 2 ay sonra hamile kaldım tekrar kürtaj oldum kalbi durduğu için 6 ay korundum korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım şuanda 32+2 günlüğüz rabbim en kısa zamanda nasip etsin sizede 🙏🏻
HKY Fulyaa29 çok geçmiş olsun bende boş gebelikten kürtaj oldum 5ay sonra hamile kaldım ama ilk 2 ayında korunmuştum
Deletedmom399 Fulyaa29 ben ilk gebeligimde 13 haftalıkken kurtaj oldum 6 ay korundum 7.ayda hamile kaldım.
Ecrinbzkrt Fulyaa29 gecen sene Mayıs ayında boş gebelıkten kurtaj oldum 2ay korundum korunmayı bıraktıgım 2.ayı hamıle oldugumu öğrendım şuan 30haftalıgım rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın🤲🏻
Ssggch Bende 2 kez kürtaj oldum gelişmediği için doktor kürtajdan sonra 6 ay hamile kalmamalısın demişti.
EbruSevban Fulyaa29 çok geçmiş olsun inşallah yakın zamanda yeniden nasip eder rabbim . Ben 8haftalikken kalbi durduğu için kürtaj oldum 10 Aralık’ta sonra 1.5 ay sonra yeniden nasip etti rabbim şimdi 11haftalik