deletedmom126 Emineteyze 14 haftalık hamileyim malesev tutamıycam zaten temek yiyemiyorum kiloda verdim kazaya bırakmak zorundayim rabbim insallah hamilelikten sonra tutmayı nasip etsin 🤲
__meczup__ Emineteyze 6 aylık hamileyim 27+5 de ramazan başlayacak 7. Aydan sonra önermiyor doktorlar ama ben bir gün tutup bir gün bırakarak denemeyi düşünüyorum
Betul55 Emineteyze 6 buçuk aya giricem inşaallah tutmayı düşünüyorum ama zorlanırsam tabi dinimiz müsaade etmiş tutmam :) Ben de ve bebeğimde bi sıkıntı olmadığı için keyfi tutmamazlk yapmak gelmedi benim içimden
Smile18 Ramazanda 32.haftamda oluyorum sanırım tutamıycam sağlık söz konusu çünkü. Sonra telafi ederim inşallah.
Blcns Emineteyze 26. Haftalık olduk. Hiç düşünmüyorum tutmayı. Bebeği o kadar süre aç susuz bırakmak bana çok yanlış geliyor. Herkesin kendi düşüncesi 🤷♀️
Angel2 Bende cok garibim bu durumdan ikizlere hamileyim 5 ay olcak ilaclarim var troid ilacim var aksatmamam lazim mecbur tutamicam ilk cocugumdada logusaydim yeni dogum yapmistim tutamadim :(