Huriye1 Merhaba, bende 30 haftayım ve şuan raporluyum bu durumdan dolayı doktorum 10 gün bi 20 gün rapor verdi açaba bu benim doğum raporundan alcağım ücreti etkiler mi bilgisi olan yazabilirmi
Annie-0311 Huriye1 32. Haftaya girdiginde otomatik olarak dogum izninden gitmeye baslayacak.yani 32. Haftada dr a tekrar gidip rapor almalisin. Ben suanda 32 +5 im ve dogum raporum baslatildi. Daha onceden de yaklasik 1 aydir raporluydum.
Mickeylover Zhrark belki çalıştığınız kurumun kararıdır. Benim kurumum evde de olsa hiç acıma göstermiyor valla belim sırtım kopuyor çalışıyorum söylediğim halde umurlarında değil. İnşallah sonrasında 5 hafta işime yarayacak 🙏🏻
Kk39 Zhrark evet bende 32.haftada çalışabilir alcaktım ama covid var diye hamilelere çalışabilir verilmiyormus doktorum sgkdan öyle dendiğini söyledi
Adsmyr mandalina ben öğretmenin bnde bugğn aldım. Erzurum’da görev yapıyorum ankaradan aldım. Umarım bi sorun çıkarmazlar
Brnbrna Zhrark merhaba bana doktorum çalışabilir raporu verdi. Zaten 13 marttan beri homeoffice çalışıyorum o yüzden mi acaba verdi bilmiyorum. Verilmiyor vs gibi bir muhabbet etmedi
Mickeylover Adsmyr sgkya otomatik hastane yolladı, ben öğretmenim öğrenci işlerine ilettim. O da müdüre ilettim dedi.
Adnmzz Suan idari izinli olup ayrıca calisabilir raporu alan var mi tabi bu rapor olsa da calisamaz sanırım su donemde ama dogum sonrası izni uzatmak icin de bu rapor gerekli. Nasil olacak bu durumdakiler acaba bilgisi olan paylaşabilir mi
Asya2020 Adnmzz ben aynen bu şekilde yaptım idari izindeyim çalışabilir aldım 32 de Doğum haftalarımı bebeğime aktarıcam 37. haftada zorunlu Doğum iznine çıkıcam kızlar hiç sorun olmadı
Trnbrna Zhrark 32.haftamda çalışabilir aldım virusten dolayı calisamazsin demedi ve sonrasinda isyerim zaten bana ücretli izin verdi yaklaşık 1 aydan fazladır evdeyim persembe günü de 37.haftama girdim ve izine ayrıldım
Zhrark Valla bu düzen neye göre anlamadim. Ben kayseride yasiyorum 3-4 hastaneyi aradim. Calisabilir verilmiyor. Calisamaz herkese dediler. Yani alanlar ilden ile mi degisiyo anlamadim. Tabi ki dogum sonrasi bebekle kullanmak daha iyiydi ama napalim bilemedim ya
Mrwsdi Zhrark canım hangi hastanelere gittin. Bende bugün uğraştım ama hala sonuç alamadım araştırmadayim kurumum rapor olduğu sürece sıkıntı yok idari izinlisin dddi
Goksuatabay Ben de 27. Haftamdayım dün kontrole gittim bidaha kontrole 32. Haftada gidicem doktor rapor yazalım kurumunla görüş nasıl istersen öyle yazalım dedi milli eğitimde öğretmenim zaten evden devam ediyoruz eğitime sorun olmaz umarım iznimi doğum sonrasına aktarmak daha avantajlı olucak
Bebikom_ Bende çalışabilir aldım özel den sorun olmadı. Hatta 29 nda dolucak mecbur calışamaz raporu alıcam
Adsmyr Mickeylover bnde öğretmenim sgk ya bnmde doktor bildirdi ama bnden raporu faxlayıp aslını da postyla göndermemi istedi ilçe mem.
Adsmyr Mickeylover tekrar soruyorum kusura bakmayın mebbisinize bu çalışabilir raporu işlenmiş mi acaba? Benm bakıyorum işlememişler hala da o yüzden merak ettim bnde mi böyle yoksa herkeste mi