eymenhumeyra Dogum yaptinmi acaba abese suresi 20.ayeti oku surekli '‘summes sebile yesserah ’' Rabbim yolunu kolaylastirsin insallah biraz sabir ben ilk dogumda 20 saat cektim 2.de 4 saat anca surdu surekli okudum bunu icimden
Zehramomm eymenhumeyra gece 1 den ertesi gün 3 e kadar hem kendi sancımı hem suni sancımı çektim epidural olmasına rağmen öldüm öldüm dirildim korkutmak gibi olmadın ıkınırken bayıldım
Serpil02 Canım sağlıkla al rabbim bir avazda kurtarsın benim adım Kevser sancim geldigindr dua edermisin erken doğum riskim var rabbim tam zamanında sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
EsraOzsusam Zehramomm sagol canım ben beklıcem daha bakalım devam açılma hala aynı 2 cm. Senn sezeryan mı oldu . Gözünaydın Allah bagıslasın ins🌸🙏🏻
Zehramomm Zehranur58 çok zorluk çektim daha kızımı kucağıma bile alamadım Allah herkese kolay doğum versin anne olmak hiç kolay değil tez zamanda al bebişini kucağına
Zehramomm EsraOzsusam valla ikinciyi yapar mıyım yaparsam normale cesaret eder miyim bilmiyorum herkesin aynı olmaz ben sancılar geldikçe öldüm hele doğum çok zor oldu kızım kanalda kaldı uzun süre şuan yoğun bakımda ne kucağıma verdiler ne gösterdiler çok zor