Zehramomm Gece 1 de yatışım yapıldı 4 cm açıklığa geldiğinde dayanamadım epidural taktırdım saat 9 oldu epiduralden dolayı açılma durdu ne yapmalıyım kızlar çok moralim bozuk
Zehranur58 Zehramomm ilk doğumda anca olur açılma kuzu bol bol dua et ve bence epudural taktırma sancıları hisset ve doğur 🙏❤️ sağlıcakla gelsin bebisiniz
EsraOzsusam Zehramomm bende bugun gidicem ins dogurabilirim bugunn. İns sizde cok cabuk alırısınız kucagınızaa :) bnmde iki hafta once 2 cm acıklıgım vardı bakalım arttı mı acaba. Artıpta sancım olmazsa diye korkuyorm
Zehranur58 Zehramomm alttan ilaç veriliyor fitil gibi ondan yapabilirler benim ilk doğumunda ondan verdiler oldu açılma rabbim kolaylık versin
Zehramomm Zehranur58 suni sancı vericekler şimdi dayanamadım sancılara taktırdım şimdide açılmayı durdurdu
Edaliiii Dün ben 4 cmde kaldim doktorlar aşırı zorladı dayanmak mümkün değildi sezeryana alındım.Kendini telkin et yapabileceğine inan eğer açılma olmuyorda zorlama derim ben zorladım 12 saat sancıyla kaldim ortada bebek de inmedi aşağı
Zehramomm Edaliiii güzel ilerliyo şimdilik açılma tamamlansa çok güzel doğurucaksın dedi doktor ama epidural olmasına rağmen suni sancı delirtti beni
Zehramomm Fahriye_ açılma ilerledi bekliyoruz canım 2 dk bir geliyor doktor çok güzel devam ediyo dedi
Zehranur58 Zehramomm eee anne oluyorsun sık dişini kucağına aldigin an herşey bitiyor o an ciddi anlamda nasıl bir sancı çektiğini bile hatırlamıyor insan 🤭 sağ salim gelsin minnoş inşallah yaa darısı bana bakalım 39 haftalık oldduk tembel oglus hala bekliyor nst de falan duzenlu sancilar var ama ne gelen var ne giden bugün belim çok sanciyor insallahhhhh gelir bizimkide dua edin banada şuan senin duaların kabul olur 🙏
Zehranur58 Zehramomm yattigin yerden bacaklarını yana aç kapa aç kapa dizlerini yukarıya doğru kaldırıp rahim yumusasin kasılmalar geldikçe yp özellikle bir nebze olsa da rahatlatiyor
Zehramomm Zehranur58 çok zorluk çektim daha kızımı kucağıma bile alamadım Allah herkese kolay doğum versin anne olmak hiç kolay değil tez zamanda al bebişini kucağına