Selma47 Hanımlar size bişey danisacam 28+haftalık hamileyim vitamin ve kan hapimi hic düzenli bir şekilde almıyorum hep unutuyorum bir gün içiyorum bir gün icmiyorum ve düzensiz bir şekilde alıyorum acaba sorun olurmu
minnakfasulyecim Selma47 Alman gereken vitaminleri besinlerde sağlıyorsan bişey olcağını sanmıyorum ama dikkat etmendd fayda var 🤗
Eylul_ Selma47 ben unutamyorm malesef icmeynce bacaklarm da cok agri oluyor yuruyemyorm o yüzden kahvaltidan sonra hemen alyrm
Asaltntyr Uzman değilim ama ilaçların etkisini gösterebilmesi için dikkat edilecek en önemli şey devamlılık. Düzenli kullanmanız gerekir. Alarm kurabilirsiniz ya da bi çizelge yapmıştım ben ona göre alıyordum hepsini çok fazla olunca unutuyor insan haliyle
Anne71 Selma47 31 deyim bende sürekli vitamin olsun demir olsun kalsiyum olsun unutuyorum yediklerimede öyle çok dikkat etmiyorum şunu yeyim vitamin olur falan diye sadece günde 1 bardak sütümü eksik etmiyorum bebegin gelisimi 3 hafta önde ve benim kan değerlerim de çok iyi yinede herkes birr değil yatağının yanına buz dolabina notlar yapıştır canim
Zlhb Anne71 merhaba şeker testı yaptırdınız mı acaba uc hafta önde dedınız ya hanı sekerle alakalı mı yoksa bebegın gelısımı mı öyle
Meltemguvenir Selma47 bende çok unuttum ilk başlarda sonra alarm kurdum her alarm çaldığında içiyorum içemicek durumda olsam bile erteliyorum alarmı illaki çalıyo ve içiyorum😄
Selma47 Alarm kurmayı denicem gerçekten birde gözümün önüne koymayı denicem bakalım kızlar inş Allah unutmam düzenli kulanmadim için hic bir fayda saglamaz ki😐
Snmdnz Selma47 canm buzlabinin uzerine birde not yaz ilaclarini unutma diye gidip geldikce gozun o yaziya takilir alarmida mutlaka kur o daha garanti☺
Tugbacolak Selma47 aksatmanı tavsıye etmıyorm canım bebek sendn aldıgı ıcın sen bıtkın dusuyorsun tırnak etlerınde soyulmalar kansızlıkdan bas donmesı halsızlık falan oluyor bende unutuypdum hep mutfakda tezgahın ustunde bırakıyorm artık dırek gozume vuruyor
RuzgarsMommy Nasıl untmadan düzenli içebilirsin onun bi yolunu bul bence. Faydasi var ki vermiş doktorun. Her gün kahvaltidan sonra yada yatarken bi rutin oluştur hep ayni zamanda iç ilaçlarda gözünün önünde dursun mutfakta mesela unutmazsın.
Deletedmom137 RuzgarsMommy filizciğim biraz sende post açta mikemmel fikirlerimi seninle paylaşayım😂😂
Selma47 Aslında şöyle vitamin ilacim açken almam gereken bi ilaç yemek yiyorum bitirince aklıma geliyor ilaç öğlen e bırakıyorum tekrar gidip yemek yiyorum ve unutuyorum akşam zaten token aklıma geliyor token de alamam oyle😂🙄
UraSsmom Selma47 Benim başucumda aç içeceğim ilaçlarım var suyum da var kalkar kalkmaz içiyorum diğeri de mutfak masamda duruyo kahvaltıdan sonra hemen içiyorum.
Deletedmom137 RuzgarsMommy bana problemlerini anlat canım eşsiz bilgilerimle seni bilgilendirmek isterim🤣
RuzgarsMommy Deletedmom137 ahaaha 😅😅 Problemim problemsizlik ço sıkıcı bir hamilelik geçiriyorum kaynanam.mikkemmel koca harika 😅😅