Cilemasna anlıyorum ama bende 2 hafta evvel yaptırdım ve ebnim
gittigim hastane nerdeyse pandemi hastanesi. Doktor tulumla geldi eldiven üstüne eldiven taktı eşimi yaklaştırmadı bile ekrana doktora yaklaşmış olduğu icin. Eşim merak ettiği için ekrana dogru eğiliyordu oğlumuzu görebilmek için sonucta bizim içinde bi ilk ama eğildikçe farkında olmadan doktora yaklaşıyordu doktor 2,3 kez uyardı lütfen yakınlaşmayın uzak durun diye. Cok şükür gittik geldik ve Allaha şükür birsey olmadı. Su an içiniz rahat son 3 ayımızı huzurlu bi şekilde geçirebiliriz Allahtan bi mani çıkmasa. Hani bide bizim Hastaneye girip çıkmamız yarım saat ama o korona tedavisini yapan hemşireler doktorlar? Onlar sabahtan akşama kadar o hastalarla aynı ortamdalar bide. Bizim ki cands onların ki ney? Onlarda insan degil mi hepsinin cocugu var ailesi var ama hizmet icin kendine her gün riske atiyor ama biz masaAllah cocugumuz icin bir yarım saat gidemiyoruz. Zaten bu konuda artık gerçekten beni baydı virusten dolayı hastaneye gidemiyorum bilmem ne postlardan böhğğ🤮 geldi. Hani bide Zannedersin ki bunu diyende asla dışarı çıkmıyor 30 gündür kafasını pencereden bile çıkartmamış. En son viruse yakalanan kişi kendini tamamen izole etmiş kişiydi yanı izole etmekte artık bi cozum degil. Tedbir benden takdir Allah’tan diyip ya Allah demek lazım ilerde keşke dememek için. Hani bide hastaneye girmenle virüse girmiyorsun ki. Bide o tedavi olan hastalar farklı katlarda kimsenin girip çıkamayacağı bi yerdeler. Sen görmüyorsun duymuyorsun bile. Yanı bilemedim canim valla ne diyim. Ben Kocaeli’de oturuyorum ve oturduğum ilçe su an Kocaeli’nin en kötü ilçesi virus açısından en cok vakka burdaymis. Ama ne yapabilirim detaylı icin kontrol icin mecburum çocuğumu ihmal edemem. 💕