Selmapiskin mervebaser maşallah suphanalllah hareketli ve akıllı. Çok da sevecen durduk yere gelir beni öper çocuklara sarılır. Oyuncularına sarılır. 21 aylık
tambirminnos Btyas34 yok canım yaramaz baya oğlumla bir oldu mu ev yıkarlar ve yuzunde erkek güzelliģi var 😍
Erdeminannesi0219 Btyas34 benim ablamın çocuğunun adı Yusuf Kaan Burcu kova belki ondan olabilir ama çok hareketli ve çok bilmiş. 3 yaşındayken 2 televizyon kırdı siz düşünün artık gerisini😂
Btyas34 Erdeminannesi0219 amaaan ya keşke pat diye söylemeseydiniz 😂😂 Allah sağlıklı mutlu ömürler nasip etsin inşallah hepsine
Erdeminannesi0219 Btyas34 valla benden söylemesi 🤣benim oğlumda kova Burcu daha 14 aylık ama geleceği kuzeni gibi adı miraç Erdem. Bana demişlerdi miraçlar yaramaz olur ben dinlemedim şimdi ceremesini çekiyorum 😂kuruttu beni yumurcak😅
Btyas34 Erdeminannesi0219 yaaa bilemedim şimdi olmazsa istihareye yatayım 🤗 aman en fazla beş sene yorar yumurcaklar Rabbim bize güç kuvvet versin güzel güzel yetiştirelim evlatlarımızı