Selmapiskin mervebaser maşallah suphanalllah hareketli ve akıllı. Çok da sevecen durduk yere gelir beni öper çocuklara sarılır. Oyuncularına sarılır. 21 aylık
Btyas34 tambirminnos bende oğlumun adını Yusuf Kaan koymayı düşünüyorum :) isimlerin kişilik üzerindeki etkileri de inanıyorum süt oğlunuz nasıl akıllı mı 😬
tambirminnos Btyas34 yok canım yaramaz baya oğlumla bir oldu mu ev yıkarlar ve yuzunde erkek güzelliģi var 😍
Erdeminannesi0219 Btyas34 benim ablamın çocuğunun adı Yusuf Kaan Burcu kova belki ondan olabilir ama çok hareketli ve çok bilmiş. 3 yaşındayken 2 televizyon kırdı siz düşünün artık gerisini😂
Smeyraaa Unalgamze benimde oglusum halil karan olucak inşallah 🥰 herseyini oyle yazdırdım gelmesini bekliyoruz inşallah 🙏
Smeyraaa mervebaser yusuf alaz , yusuf ayaz , yusuf alp , yusuf Eren , yusuf berk , yusuf emir ,yusuf Arden
fikran09 mervebaser oğlumuz olsaydı eşim Yusuf istiyordu bende yanına Buğra istemiştim fikir olabilir bize nasip olmadı kızımız olacak inşallah 😊
yesim-5271 Bende 34 haftalık hamileyim Yusuf Eymen düşünüyoruz ama herkes yaramaz oluyor diyor kararsız kaldım.