Merhaba tsh değerim 5.08 çıktı doktor euthyrox 50 tablet önerdi ve başladım. Dahiliye illede gitmeli miyim?
Tsh yüksekliği
incik09 ilerleyen dönemde gidebilirsiniz.2 hafta-1 ay sonra tsh kontrolü yaparlar tekrar zaten mutlaka diye düşünüyorum. Bende kullanıyorum sakıncalı değil merak etmeyin :) kullanılmadığı durumda sakıncalı
UrasEgeninannesi teşekkür ederim peki dahiliye mi yoksa kadın doğumcunuz mu verdi ilacı
incik09 kadın doğumcu önerdi, ben hemşireyim çalıştığım hastanede iki doktora da danıştım diyeyim. Ama bayağı oldu gitmedim endokrinoloji ye. Geçen hafta tsh kontrol ü yaptırdı kadın doğumcum herşey yolunda çok şükür:)
UrasEgeninannesi oh iyi bari sevindim benimde en son 27 martta yapıldı tahlil şimdi 22sinde yine gideceğim ama dahiliye ye değil
incik09 ama ilacı atlatmadan düzgün kullanmak çok önemli. Sabah kahvaltısından en az 30-45 dk öncesinde alıyorum mutlaka her gün :)
incik09 beni dahiliyeye gönderdi. Daha önce de tsh yüksekliği yaşadığım için endokrinolojiye gidiyordum zaten. Endokrinolojiye gittim tekrar, ilaca başladık yeterli gelmedi. Dozu yükselttik normale döndü. Şimdi sadece kadın kadın doğum doktorum bakıyor değerlerime
fosforlukalem ne kadar dı değeriniz
UrasEgeninannesi bende öyle yapıyorum çok teşekkür ederim 😘
incik09 ilk gittiğimde 5.29du. 1 ay euthrox kullandım gittim 5.56 oldu 😅 Sonra dozu daha da arttırdık şu an normal sınırlarda
fosforlukalem aaa niye yükselmiş ki acaba
incik09 4 hafta aralıklarla kan testi istiyor doktorlar. Ona göre ya dozaja devam yada dozajı değiştiriyorlar.
Cnm rahatsızlıkların veya belirtileri neydi
Ayshlillll valla bi rahatsızlık ya da belirtisi yoktu. Çok fazla uykum geliyordu ama onu hamileliğe yormuştum hep bilemedim. Öncesinde tiroid hastasıda değilim. Sonuca bende şaşırmıştım
BusraDevlet83 sagol canım
incik09 bende kullanıyorum ilaç tsh ım yüksek çıkıyor dahiliye her ay kan tahlili yapıyor hamilelikte 2.50 yada altında olmalı dedi doktor 2 aydır gidemedim virüs olaylarından dolayı ama yarın mecbur gidicem hapı tekrar ayarlayacak şimdi cuma Cumartesi pazar 100 lük içiyorum hafta içi 75 lik yarın ki duruma göre düzenleyecek ilacı
incik09 kaç haftalıkken yapıldı bu kan testi
incik09 ilk 3 ay bebek bizden alıyor ya hormonu onun için ilaç yeterli gelmemiş dedi doktorum. Dozu arttırdı şu an normal sınırlarda çok şükür. Her ay gidip kan veriyorum