Zbyde_doruk01 Anneler ve anne adayları merhabalar ben 8+2 günlük hamileyim sürekli cacık ve salatalık yemek istiyorum birde dondurma benim gibi olanınız var mı aranızda ?
Zlhb Zbyde_doruk01 ben normal hayatta bır sey asermedım ama sürekli ruyamda meyve goruyorum daldan koparıp koparıp meyve yiyorum 😂😂
Sibelsncar Zbyde_doruk01 acaba conseyetelr aynımı resmen canım çeken şeyler bu cacık salatalık dondurma ve meyve gibi şeyler hahah bende baştan beri bunları istedim hep şu an 10 haftaligim 😃
Baharbal nursenakaynak01 hiç erken değil ben 2 3 haftalık hamileydim devamlı közlenmiş et istedim canım normalde eti çok sevmem 😊
ayazmoms41 Benimde 8+2 sürekli ayran içiyorum içim ferahlıyor resmen 😊 geçen gün canım dondurma istemişti bugünde çilek 😂
Alminalperen Zlhb benim şuan 2. Hamileliğin ikisinde de rüyamda görüp aşerdim bende 😂😂 hamile olunca bilinç altımızda hep boğaz 😂
Zlhb Alminalperen bırde ınsan canım cektımı acaba moduna gırıyor dımı yemek ıstıyorsun 😂 vallahı ben kendıme sasırdım😂meyve falan oyle pek arayan bırı degıldım ama oğlum meyvecı olacak herhalde☺️
Alminalperen Zlhb benim ilk hamileliğimde pek olmadı bir kere bende meyve aşerdim ama baya aşerdim 😂😂 bu defa iştahlı bir bebek olacak galiba sürekli canım birşey istiyor. Dediğin gibi yesem mi acaba aşerdim mi falan oluyorum😂😂😂
Zbyde_doruk01 Alminalperen Alminalperen aynen yA bende öyleyim pek meyve değilde ben daha çok tavuk bumbar işte şekerli leblebi salatalık
Yagmurahmet16 Bende 8+5 geçen g3ce rüyamda karpuz kavun gördüm eşim sakin aserme bu ayda nerde bulcam dedi😂şaka bir yana bende öyleyim paso salatalık yiyorum midem bulanıyor
Zbyde_doruk01 pera_ aynı ben ya bende öyleyim tv bile me görsem istiyorum ha yedigimden degil ama ne bilim psikolojik galiba
Bebekbal Canım aşeriyosundur mutlaka,ye tabi☺️Bende karpuz aşermiştim bir ay önce eşim zar zor buldu,bugünde rüyamda ekmeğe bal ve yağ sürüp yiyordum.Balı sevmem normalde,kalktım hemen yedim
Zbyde_doruk01 Bebekbal bende rüyamda kabak yemeği görmüştüm sonra yedim habire şimdi tiksindim gibi bişey ama başkası yapsa yerim 🙄
Dilruba92 Zbyde_doruk01 bende 8+1 im aynı resmen sürekli cacık yapıp ıciyorum her sabah salatalık yiyiyorum bugünde canım dondurma çekti yedim içimiz yanıyor resmen 🤣
Zbyde_doruk01 Dilruba92 bende bi yandan diyorum iyi oluyor yoğurt yemiş oluyorum birde bumbar istiyorum ya ama yApanım yok