Yenianneadayi2208 postunuzu yazalı çok uzun zaman olmuş ama hala okunuyor o kadar etkilediniz ki beni, kendi acımı unuttum Rabbim inşallah tekrar hamile kalıp kucağınıza alabilmeyi nasip eder, ben de 31 haftalık hamileyim bebeğim ikiz eşi, kardeşinin kalbi durdu 19.haftada. Tek yumurta ikiziydi kan çalma durumu oldu anne karnında ameliyat oldum düzelir dedik ama miniğim gelişemedi kalbi dayanmadı karnımda melek oldu, çok çabaladık aylarca ağladım İstanbulda ameliyat oldum aylarca her hafta git gel yaptık maddi manevi çok yıprandık ama kurtaramadık kaderimizden kaçamadık. Şimdi ikisi de karnımda biri cansız ve bu düşünce beni öyle mahvediyor ki tarifi yok, çok şükür diğer bebeğim sağlıklı onu kucağıma almak için gün sayıyorum ama doğumum yaklaştıkça içim ürperiyor sezeyan olacağım tam uyutulmak istemiyordum ama nasıl dayanırım birinin sesini duyup diğerinin cansız bedenini görmeye bilmiyorum, nasıl sevinirim nasıl mutlu olurum bilmiyorum çok zor Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın. Rabbim doğru zamanda sağlıklı Bi evlat nasip etsin size inşallah 🙏🙏