Aysnctl Yenianneadayi2208 Rabbim sana sabirlar versin okudukca ağladım. Kendimi senin yerine koydum ama asla sen olamadim. Rabbim kat kat sabırlar versin Allah rahmet eylesin. Seni Cennette bekleyen bir meleğin var artik annesi. Sana dualar gönderen bir melek. 😔😔🥺😭😭😭
Yenianneadayi2208 Sumsumm Emineyzc50 Glsmmm88 Rose87 Kelebek97 Hira_meyren emineveminigi Aysnctl Denizkizi0203 Tugcekkkkk Akrepbebek melekkizim_00 her birinizden Allah binlerce kez razı olsun.Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın.Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler 🙏 Ettiğiniz dualar misli misli sizleri bulsun inşallah. Rabbim her birinize hayırlı bir doğum ve hayırlı evlatlar nasip etsin. Allah kimseyi evladı dile sınamasın, imtihan etmesin.🤲🏻
Denizkizi0203 Yenianneadayi2208 Basın sağolsun canımmm allah sabrını versin o güzel kucağın yine sevgiyle büyütecegin evladın ile dolar inşallah dirayetli ol allahtan iste kendini yıpratma allah güzel gönlünü güzellikler ile doldursun..
Tugcekkkkk Yenianneadayi2208 cennette sana sarılmayı bekleyen bir meleğin olacak. Ben de 3 düşük yaptım acısı büyük ama sen 32 hafta boyunca onun her sıkıntısını tsşımışsın senin acın daha büyüktür elbet. Belki doğsa idi daha kötüsü olacaktı bilemeyiz… Allahımın bu takdiri, enin için kötü olan son sey olsun. Hayatının bundan sonrası tahmin edemeyeceğin güzellikle dolsun 🙏
Akrepbebek Yenianneadayi2208 sürekli Ağlayıp yarıda kestim yaşadıklarım önüme geldi oğlumun fotoğrafı da tam karşımda.. Üzülme diyemeyeceğim için yanıyor biliyorum ama şükret.. melek oldular.. Rabbim bizlerede sabır versin ..
melekkizim_00 Yenianneadayi2208 gözümden yaşlar sürüldü istemsiz, rabbim dayanma gücü versin inşallah.
Selcanozr Mart 28 bende 29+6 da kızlarımı tek yumurta ikizlerimi kaybettim kızımın biri kilo almıyordu 645 gram la melek oldu 1 hafta sonra öteki kızım 1480 gram la melek oldu 2 kere yandım iki mezar ortasında kaldım Allah bidaha yaşatmasın cok zor
Yenianneadayi2208 Selcanozr Biliyorum selcanım biliyorum seni de.Aylar geçti yavrumu kaybedeli ama biri postuma denk gelmiş sanırım ve yorum yazınca yeniden anasayfaya düşmüş. Sen nasılsın, Daha iyi misin toparlayabildin mi kendini ?
momsboys Yenianneadayi2208 Allahım sabırlar versin cok üzüldüm içim parcalandı. Rabbim sizleri cennetinde bulustursun inşallah
Selcanozr Yenianneadayi2208 ya hic dikkat etmedim iyi olmak zorundayım kızlarımı üzmemek için yeniden şifa beklıyorum rabbim den Allah bize güc kuvvet versin bidaha yaşatmasın bu acıyı
melme Yenianneadayi2208 hanım efendi başınız sağolsun rabbim kucağınızı tez vakitte çifter çifter doldursun inşallah bende ikiz bekliyorum ama şimdi okuduktan sonra acaba mı dedim benimde bir bebeğimin asla hareketini hissetmiyorum şuan devlette takipteyim ve çok ilgili malesef ki değiller benim tam bikini bölgemde çok kırmızı serçe parmak kalınlığında kızarmalar kan toplaması gibi mevcut sizde de böyle bişey olmuşmuydu kordon dolanmasını neye bağlı anlayamadı doktor ya çok acımasızlık bunu dikkatli incelememeleri
Ohaezgi Yenianneadayi2208 ağlayarak okudum başınız sağolsun allahım sabırlar versin inşallah😢bugün buna benzer olayları yaşadım 30haftalığım şükür hareketleri iyi ama kendimi, bugün nasıl korktuğumu düşündüm okurken seni o kadar iyi anlıyorum ki😢 acılarını hafifleticek tertemiz bi evlat versin allahım sana yeniden🤲🏻🧿
Yenianneadayi2208 Ohaezgi teşekkür ederim Allah razı olsun, hamilelikte stres çok iyi değil canım.Her gebelikte bir değil.Fazla telaş yapma ama hep temkinli ol.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌸
Yenianneadayi2208 melme Allah razı olsun çok tşk ederim.Hayır bende öyle bir şey olmadı.Alerjik bir durum olabilir mi acaba sizinkisi ? Bence doktorunuza danışın bu durumu.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏
Sevilay7 Yenianneadayi2208 geceyle çok üzüldüm göz yaşlarımı tutamadım canım benim çok zor rabbim cennette kavuştursun çok kötü oldum dualarım seninle 🙏 allhım gönlünden geceni nasip eylesin inşlh
Hayalzfr Yenianneadayi2208 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 okudum kuzum benim ruhuna bağışladım duamı , Allah’ım sbair versin sana sözün bittiği yer
Yenianneadayi2208 Hayalzfr Ohaezgi iki_tosbik_annesi Sevilay7 Teşekkür ederim her birinize Allah razı olsun.Evlatla imtihan hiç kolay değil Rabbim kimseye yaşatmasın. Sizler de sağlıcakla kucaklarınıza alırsınız yavrularınızı inşallah 🤲🏻
iki_tosbik_annesi Yenianneadayi2208 canım Rabbim yardımcın olsun inşallah 😢 bu acıya yürek dayanmaz ne diyeceğimi bilmiyorum okurken içim sızladı tutamadım kendimi 😢evlat ile imtihan gerçekten çok zor. Sadece yaşayan anlar bu acıyı. Rabbim inşallah en kısa zamanda acını hafifletecek bir evlat versin kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲🏻