TUCEK Yenianneadayi2208 okurken çok üzüldüm allah mekanını cennet eylesin meleğinin canım benim 😔okunan ve okuduğum Tüm Fatiha’lar Yusuf Efe ye gitsin inşallah 🤲
Yenianneadayi2208 Semaosmanoglu21 aman dikkat et cnm.Bişeyler olduktan sonrs eyvah demek fayda etmiyor.Herhangi bir olumsuzluk olursa en çok snn için yanar.Boşver bayram temizliğini, kimse kimseye gelip gidemeyecek zaten neden riske atıyorsun. ki gelseler bile yapmamalısın zaten
Nilinannesii Okurken ağladım 😒😪 Allah eşine ve sana sabır versin .Allah Bir yavru bağışlasın ve Kolay hamilelik geçirmeyi nasip etsin bu kötü geçirdiğin günlerini unutturan bir yavrun olur insallah 😪
Yenianneadayi2208 Nilinannesii Amin kuzum amin Allah ım bin kere razı olsun. Ne de güzel dua etmişsin.Ağzına yüreğine sağlık 🤲🏻
Yenianneadayi2208 Minicikkiz amin cnm amin.Zor ki ne zor bugün tam 2 hafta oldu yavrumu kaybettiğimi öğreneli.Mecbursun alışmaya ama ki insanın yürek acısı geçmiyor.😔 Rabbim sabrını veriyor ki insan farkınds olmadan dayanıyor. Seninde kaybın varmış rabbim snaa da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş cnm 🤲🏻
Tugba_58 Yenianneadayi2208 canım Allah sana sabır versin hayırlısıyla bebeğin olur ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah okurken dayanamadım bende ağladım aynı şeyleri bende yaşadım çünkü 21 haftalıkken kaybettim bende oğlumu inşallah bize şefaatçi olucaklar öbür dünyada kucağımıza alıcaz 🤲
Yenianneadayi2208 Tugba_58 ahhh canım ahh. 😔 amin inşallah 🤲🏻 Seninde başın sağolsun rabbim sana da sabırlar versn.İnşallah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder Rabbim sana, bana ve evlat hasretiyle,acısıyla yanıp tutuşan her anne babaya 🤲🏻
nuraysenur Yenianneadayi2208 allah sana çok sabır versin , kimseye yaşatmasın inşallah. 🙁🙁😭 o kdr üzgünüm ki senin adına. Tez zamanda tesellisini versin inşallah
Yenianneadayi2208 Zehramomm Allah ım şifa versin yavrunuza.İnşallah en kısa sürede sağlıkla kucağınıza alırsınız 🤲🏻 Rabbim hiç bir anneyi evladından hiç bir yavruyu da annesinden ayırmasın.Bol bol dua edin
Zehramomm Yenianneadayi2208 Allah razı olsun canım. Allah sana da sabır versin tez zamanda evlat versin sana
MucizeBekleyenAnne Yenianneadayi2208 Rabbim yar ve yardımcın olsun acının tarifi zor inşallah tez vakitte Rabbim kucağını doldursun meleğin seni bekliyor orada dualarımdasın🤲🏻
Yenianneadayi2208 Ysnrgnc Rabbim hiç bir anneye babaya böyle bir acı yaşatmasın.😔 amin canım inşallah. Güzel duaların için Allah razı olsun.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Yenianneadayi2208 Aybukebakla Allah razı olsun amin cnm.Artık gözümde yaş kalmadı zaten ama üzülmemek elde değil ki 32 hafta içimde taşıdığım evladım gitti. Bol bol melek yavruma dua ediyorum.😔
Stare Mevlam acını tez zamanda unutturacak çok güzel bir hamilelik nasip etsin ve sağlıkla kucskla bebeğini inş🌸(amin)
Bsraysf Başın sağolsun allah rahmet eylesin allah sabır versin canım ne desek içinin acısını dindiremeyiz
Yenianneadayi2208 Bsraysf Allah razı olsun cnm malesef hiç bir teselli kelimesi cümlesi yok bu acıya eş değer.😔 Rabbim kimseye yaşatmasın
GamzeUgur Yenianneadayi2208 Rabbim yar ve yardımcın olsun bacım sana eşine ailenize dayanma gücü versin inşallah 🙏🏻🥺😓