Semaosmanoglu21 Yenianneadayi2208 ayy suan ne diyecegimi bilmiyorum.Rabbim sabır versin size. Şuan bu yazdıklarınızı okurken bugün yaptıklarım aklıma geldi 23 haftaligim ve deli gibi temozlik yaptım bugün bayram temizligine giristim.icimden salakmiyim ben düşük riskini yeni atlattim ve hemen sonrasında tekrardan temizliğe giriştim şuan çok kızıyorum kendime bebgimden önemli değil
Minicikkiz Semaosmanoglu21 Benim diğer bebeğimde düşük tehlikem vardı doktor hep yatmami söylerdi bende hep temizlik yapardım ve bebeğimi kaybettim hep kendimi sucluyorum hep. Şimdi yine hamileyim hiç iş yapmıyorum bı mutfak okadar. Eşim yapiyo yapmasa temizlikçi gelsin. İnan hiç bişey bebeğimizden kıymetli değil. Hele şuan düşük riski atlattiysan yapma iş felan . Canım 😢
Yenianneadayi2208 Semaosmanoglu21 aman dikkat et cnm.Bişeyler olduktan sonrs eyvah demek fayda etmiyor.Herhangi bir olumsuzluk olursa en çok snn için yanar.Boşver bayram temizliğini, kimse kimseye gelip gidemeyecek zaten neden riske atıyorsun. ki gelseler bile yapmamalısın zaten
AnneCeren Semaosmanoglu21 ahhh aynen ben canım 30 . Haftadayım resmen temizliğe girdim . Doğum sonrası ortada kalmiyim diye
Minicikkiz Yenianneadayi2208 Evet acısı gerçekten zor. Hem okudum hem ağladım. Bende bebeğimi 2 aylıkken kaybetmiştim daha haraketlerini hissetmeden. Öldüğünü duyunca hergun ağladık . Hem şükür ettim hamd ettim hemde agladim. Ama seninkisi daha zor. Allah verdi Allah aldı. Cennete seni bekliyo Yusuf’un. Herşeyde bir hayır vardır. Rabbim kaldiramayacagimiz yükü vermez. Allah’ım dayanma gücü versin kardeşim bol bol dua oku ve kendini başka şeylerle meskul et. Hasta olursun.😢😢 Miniğin cennete annesi bundan güzel biseymi var dualarım seninle 🙏🙏
Yenianneadayi2208 Minicikkiz amin cnm amin.Zor ki ne zor bugün tam 2 hafta oldu yavrumu kaybettiğimi öğreneli.Mecbursun alışmaya ama ki insanın yürek acısı geçmiyor.😔 Rabbim sabrını veriyor ki insan farkınds olmadan dayanıyor. Seninde kaybın varmış rabbim snaa da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş cnm 🤲🏻
Hanifeozkl Minicikkiz başınız sağ olsun üzülmeyin lütfen çok üzüldüm size bende 7 aylik hamileyim rabbim inşallah birdaha nasip etsin size dua edin Allah sabırlar versin
zuleyhabatman Yenianneadayi2208 okurken içim yandi 😓Rabbim dayanma gücü versin Insalalh melek olmuş minik yavru şimdi ona duami okuyacağım inşallah
Yenianneadayi2208 Zehramomm Allah ım şifa versin yavrunuza.İnşallah en kısa sürede sağlıkla kucağınıza alırsınız 🤲🏻 Rabbim hiç bir anneyi evladından hiç bir yavruyu da annesinden ayırmasın.Bol bol dua edin
TurgutA Yenianneadayi2208 allahim sabir versin, hayirlisiyla bir yavru versin yusuf efe ye saglikli bir kardes gelsin. Rabbim icinize ferahlik versin….
Ysnrgnc Yenianneadayi2208 rabbim inşallah en kısa zamanda acılarınızı dindiriri zaten melekti melek olmuş yavrunuz, allah istediğiniz zamanda istediğiniz kadar melek nasip etsin size, bize, hayalini kuran bekleyen herkese… çok zordur hayal edemiyorum
Yenianneadayi2208 Ysnrgnc Rabbim hiç bir anneye babaya böyle bir acı yaşatmasın.😔 amin canım inşallah. Güzel duaların için Allah razı olsun.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Aybukebakla Yenianneadayi2208 allah eşininde seninde yardımcısı olsun burdan ne desem boş biliyorum ama seni hiç tanımasamda acını acım bildim içim parçalandı çok üzüldüm ağladım inşallah rabbim bu acının üstüne yüzünüzü güldürür sabret lütfen ağlama arkasından yavrunun melek oldu dua et sadece 🤲
Yenianneadayi2208 Aybukebakla Allah razı olsun amin cnm.Artık gözümde yaş kalmadı zaten ama üzülmemek elde değil ki 32 hafta içimde taşıdığım evladım gitti. Bol bol melek yavruma dua ediyorum.😔
bir_pasa_annesi Yenianneadayi2208 ayy cnm ya okurken agladım valla basın sagolsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah bende yeni doğum yaptım doğurana kadar bende hep diken üstünde durdum 3 düşüğüm vardı 1 saat hareket etmese bir şey oldu korkusu sarardı beni bunun için kaç kere doktoruma gittiğimi bilirim allahım tez vakitte kucagını doldursun inşallah
Bsragltknstcn 😭😭😭 Allah’ım sabır versin , Rabbim en kısa zamanda hayırlı bir evlat versin inşaAllah sana, 🙏🙏🙏🙏
Sabia Yenianneadayi2208 ah ah içimi yaktın geçtin 2 sene öncesine geri götürdün be canim bende bir evlat kaybettim 5 aylık kemımda oldu senin yasadiklarini birebir yaşadım neler cektim ama çok şükür rabbim aratmadan dağlınla bir evlat dünyaya getirdim sana dua Edicem insallah Rabbim tez zamanda acını hafifletsin sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canimm🙏🏻💞
Yenianneadayi2208 Sabia Sağol kuzum.Allah razı olsun.Acısı ne azalacak ne tamamen yok olacak.Ama rabbim öyle büyük ki sabrını bir şekilde veriyor yoksa insan dayanamaz.Allah evladına da sana ds uzun ömürler versin cnm
Faray Yenianneadayi2208 okurken yumru birikti boğazımda çok zor çok acı, dilerim rabbim sabrını verir kucağına sağlıkla bir bebek verir. Çok üzgünüm
Derin1 Betl35 gebeliğimin 8. Ayında bebeğimin hasta olduğunu öğrendik özafagus atrezisi yani yemek borusu oluşmamıştı 4 günlükken ameliyat oldu ondan sonra da 12 gün yaşadı kalp krizi geçirdi ..
Eminekrdmn01 Yenianneadayi2208 o kdar uzgunumki :( Rabbim sana ve esine sabirlar versin :( icim acidi her satirini okurken :(
Yenianneadayi2208 Eminekrdmn01 😭 amin cnm vardır Rabbimizin bir bildiği elden bişey gelmiyor dua edip sabır dilemekten başka.
Aysg Yenianneadayi2208 rabbim sabır versin canım benim okurken ben ağladım , rabbim bir daha yaşatmasın öyle güzel evlatlar versin ki bugünleri unuttursun🙏
Yenianneadayi2208 Aysg ahh kuzum..Unutulur mu bilmem de inşallah rabbim tüm bnm gibi olan annelerin acılarını hafifletir 🤲🏻
Selimerve Yenianneadayi2208 okurken gozlerım doldu yaşamadım ama anlıyabılıyorum senı. Allah sabrını versın ınşallah umıdını kesme ınşallah ısyan etme canım bol bol dua et ınşallah dualarımdasın artık canım😔 Sana cennette şefaat edıcek bı bebegın var 🙂
Yenianneadayi2208 Selimerve Çok şükür hiç isyan etmedik ne ben ne de eşim.Vardır rabbimizin bir bildiği dedik.Sadece bol bol dua ettik ve sabır diledik. Allah razı olsun canım amin inşallah.Ettiğin tüm dualar misliyle sana geri dönsün 🤲🏻