[silindi] [bilinmeyen] öncelikle çok geçmiş olsun geçen sene bende sizim gibi bir durumla karşılaştım kürtaj oldum doktorum bana 3 ay bekle öyle hamile kal hemen kalırsın dedi bende bekledim ama etrafımdaki insanlarda bekleme hazır yumurtalıkların çalışıyorken hemen yap dediler dinlemedim. 3 ay olucak neredeyse korunmayalı artık piskolojik olarak üzülüyorum keşke etrafımdaki insanları dinleyip hemen yapasaydım diyorum.Bende sizin gibi endişeliyim bu virüs ortamında ya hamile kalırsam ne yaparım diye Allah yardımcımız olsun kolay değil .
Bahar2622 [silindi] etraftaki herkes birşeyler söylüyor banada söylüyorlar. Iyi niyetle olsa bile bazen zoruma gidiyor. Banada acele etme yine bebeğin olur diyolar.
Bahar2622 sinber ikisi içinde sebep söyledi mi doktorun. Bana ilk 10 haftada olabiliyor böyle dedi hic kanamam vs bi belirtimde olmamıştı ama son zamanlarda cok kasık ağrım olmuştu
[silindi] Bahar2622 Açık konuşmak gerekirse 23 yaşına giricem Allah nasip ederse doğru zamanı geldiğinde nasip edeceğini düşünüyorum. İnsan gerçekten çok fazla düşününce yıpranıyor akışına bıraktım .😊😊Allah geçiktiriyorsa güzelleştiriyordur.
Evita [bilinmeyen] senin hayalin, senin kararın sonuçta, koşulların uygunsa:) ben covid yüzünden öyle dedim. Bu stresi yaşamamak için beklemeyi tercih ederdim.
Evita J@Bahar2622#8558448 senin hayalin, senin kararın sonuçta, koşulların uygunsa:) ben covid yüzünden öyle dedim. Bu stresi yaşamamak için beklemeyi tercih ederdim.
Smgyy [bilinmeyen] canım cok geçmiş olsun bende ilk bebeğimi kaybettim 6 aylık hamileyken ilk bebeklerde problem olabiliyormuş. Verende alanda rabbim hiç üzülme yiyeceği ekmeği yokmuş canım korkma benim düşükle sonuçlandı 5 ay oldu düşünmüyordum psikoljik olarakta cok kötüydüm doktorum hemen istediğin zaman kal demişti ama insanda korku kalıyor. Ama 10 gün önce hamile olduğumu öğrendim rabbim sana da verir rabbim tüm isteyen herkesi evlat sahibi etsin. Korona var evet ama herşeyi veren rabbim kafana takma yeter ki allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.
Bahar2622 Smgyy Çok sevindim senin adına tebrik ederim insallah bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın 🤗
132025 [bilinmeyen] canım bende Mart’ta kürtaj oldum bebeğimin kalp atışını duymuştuk ama 2 hafta sonra durduğu için kürtaj oldum ama sen keşke bekleseydin biraz 8. 9. Haftada duyan da var bende burda okuyorum bana da doktor 2 ay korun dedi ama ilk adetimi dün oldum bitince istiyorum beklemeyi düşünmüyorum
132025 [bilinmeyen] canım bende Mart’ta kürtaj oldum bebeğimin kalp atışını duymuştuk ama 2 hafta sonra durduğu için kürtaj oldum ama sen keşke bekleseydin biraz 8. 9. Haftada duyan da var bende burda okuyorum bana da doktor 2 ay korun dedi ama ilk adetimi dün oldum bitince istiyorum beklemeyi düşünmüyorum
Bahar2622 132025 evet bende burda okudum sonradan keske biraz bekleseydim dedim. Ama bir onceki kontroldede bir terslik olduğunu düşünmüştük geriden geliyodu ama gec döllenme değildi oyle olsa adetime 3 gun kala normal gebelik testinde gözükmezdi diyorum. Yani ben her şekilde kaybedecektim onu sonrasında ayni hastanede bi doktor daha baktı bebek gözüküyordu bir umut olsa bence doktor kürtaj yapmazdı
zeome esyaları konusunda baya aceleci davranmışsın virüsü beklemene gerek yokki ben bile 8 ayda baslıcam herseyını almaya tabi heves oluyor insanda ama ne olur ne olmaz su zor gunlerdede maddıyatımı zorlamak ıstemıyorum 😊 düşükten sonra çoğu insanda gebelik süresi uzayabılıyor bende ilk düşük yaptım 2 sene sonra hamile kalabildim olmadı bir türlü
purplemoon [bilinmeyen] bence beklemelisiniz. En azından bebeğinize karşı olan sorumluluğunuz bunu gerektirir. En azından ülke olarak biraz düze çıkana kadar. Çünkü şuan ki hamilelerin hepsi gergin stresli üzgün önünü göremez durumda olduğu için. Sizde bebeğinize stres yasatmamak adına beklemenizde sakınca olmaz aksine sizin ve bebeğinizin ruh sağlığı için bu gerekli.
purplemoon [bilinmeyen] bence beklemelisiniz. En azından bebeğinize karşı olan sorumluluğunuz bunu gerektirir. En azından ülke olarak biraz düze çıkana kadar. Çünkü şuan ki hamilelerin hepsi gergin stresli üzgün önünü göremez durumda olduğu için. Sizde bebeğinize stres yasatmamak adına beklemenizde sakınca olmaz aksine sizin ve bebeğinizin ruh sağlığı için bu gerekli.