Merhaba bu benim ilk mesajım o yüzden biraz heyecanlıyım 🙈 öncelikle hikayemden bahsedeyim 8 aylik evliyim ve ocak ayında hamile olduğumu öğrendim o ay ilk kez karar vermiştik ve cok şükür hemen hamile kaldım, sonrasında eşimle ikimizde çıldırdık ☺ daha nokta kadar bebegimize aklimiza gelen ihtiyacı olan herşeyi ocaktan şubat ayina kadar olan zaman zarfında aldık bebek arasini beşiğini dolabını emzirme yastığı biberonlar aklimiza geleni henüz cinsiyetini bilmediğimiz icin unisex alabileceğimiz herşeyi aldık. Bu bizimle ilgili olan kısımda gelelim bebeğe. Ilk öğrendiğimde henüz adetimin gününe vardi doktora gittimizdede acilde yaptigim kan testine bakarak evet var ama daha cok kucuk dedi biliyorsunuzdur doktorlar sizin heyecan ve mutlugunuza karşı cok sakin ve rahatlar bana yine kan testi yapip eve gonderdi. 1 hafta sonra çağırdı gittiğimde bebek 5 haftayi gecmeliydi ama gorunen kesesi yani 4 haftalikti bende henuz erken olduğu içindir dedim ama içime bir kurt düştü, doktor 2 hafta sonra gel kalp atışını duyalim dedi 2 hafta sonra yine gittik 6 haftalık dedi ve kalbinin atmadığını söyledi kese ve içinde bebek gozukuyodu ama kalp atışı yoktu. aslında adet günüme göre de 7+4 tüm biseylerin ters olduğunu anlamaliydim cunku geriye dönüp düşündüğümde doktorumun tavrından biseyler bildiğini ve bana söylemediğini anliyorum ama sebebi neydi bilmiyorum. Bir gun sonra 21 şubatta kürtaj oldum. Ve o 1 aylik havalarda gezdigim süreç bir anda basımdan aşağı yıkıldı. Şimdi hergun çamaşır odamin bir köşesinde bebeğime aldığım kutusunda ambalajında kullanılmayı bekleyen esyalara bakıyorum. Annem ve esimin annesi bize hep acele etmeyin demişti sanırım cok acele ettik. Çok uzun oldu aslında asıl size sormak istediğim konuya şimdi geliyorum 🙁 doktorum 2 ay kadar bekle sonrasinda yeniden hamile kalmayı düşünebilirsin demisti nerdeyse 2 ay olcak eğer şu virüs çıkmasaydı yeniden rahat bi sekilde hamile kalmayı dusunecektim. Yine acele edip en başa dönmek istemiyorum. Hastaneye gitmekten yada çalışıyorum zaten hamile kalipta sonrasinda virüs kapmaktan korkuyorum. Ama hayat ne zaman normale donecek bilmiyorum beklemekte istemiyorum. Işte size sorum sizce korkmadan hamile kalmayı düşünmeli miyim