Seva__sevaaaa Kızlaar iyi akşamlar ovulasyonlarım koyu çıkınca test yaptım aşırı silik çizgi çıktı sonrada böyle olup sonra gerçekten hamile olan varmı? Daha önceki testlerimde sonradan bile çizgi çıkmadı hepsi duruyo [url=https://hizliresim.com/N8cWo0]
Seva__sevaaaa Bernagkgz inanmıyorummm 😍😍😍😍😍😍😍😍 inşallah hamileyimdir sizdede böylemiydi? Daha önceki hamileliğimdede böyle silik çizgiyle öyrenmiştim ama 1 sene geçince anlıyamadım
Gmzece Seva__sevaaaa benimde çok silikti anlamadım hatta yok galiba dedim sonra internetten araştırınca silik olunca çok yeni olduğu için öyle görünürmüş onu öğrendim ertesigün hemen doktora gitmiştim ve çok şükür ☺️ İnşallah sizinde öyledir öyle olduğunu düşünüyorum Allahım hayırlısını nasip etsin ☺️
helen20 Benim de böyleydi, kan testi yaptırıp pozitif olduğunu öğrendik :) gebeliğiniz yeni olabilir, benim beta hcg 79 çıkmıştı testte silik çıktığında
Bernagkgz [bilinmeyen] aynı böyleydi canım hatta ilk anlamadım çöpe atarken son anda farkettim. 2 gün sonra sabah ilk idrarımla yaptım hemen koyulaştı :)
Bernagkgz [bilinmeyen] aynı böyleydi canım hatta ilk anlamadım çöpe atarken son anda farkettim. 2 gün sonra sabah ilk idrarımla yaptım hemen koyulaştı :)
ayminaninannesi Canım adetin geçtimi ? Sürekli iki güne bir kan ver bende böle silikti adet geçti 3 gün snra kanamam başladı kan ver kuzum
Seva__sevaaaa ayminaninannesi geçmiş olsun 🙏 daha adetime çok var testi tekrarlıycam koyulaşırsa doktora gidicem
Seva__sevaaaa Gmzece yaa çokkk güzell 😍😍 virüs yüzünden doktorada gidemiyorum bekliycem koyulaşırsa gidicem inşallah 🙏
Seldancr Benimde ilk testim böyleydi kan verdim çok yeni hamile oldugum için kan değerimde düşük çıkmıştı şimdi 37 haftalık hamileyim. hamilelik var bence canım