Bana omega royal ve elenatal 1 verdi
13.hafta vitamin ne icmek gerekir yardimci olur musunuz
Eceunverkanra canim doktorun bana verdigi hemde devletin karsiladigi ferrum , decavit ,devit-3 bunlar yetiyor
Eceunverkanra ben bir vitamin 20 e kadar kullanmamıştım. Kan degerlerinize gore değişiyor. Tabi saglik ocagi kan sonuclariniza gore gerekli vitaminleri baslatacaktir.
- Düzenlendi
Eceunverkanra saglik ocaklarinin verdigi hicbir ilaci kullanmayin. Regenesis max kullanabilirsin imomdan daha iyidir. Internetten siparis verebilirsiniz eczaneden daha uygun. D vitamini olarakta coledan damla
Eceunverkanra
elevit var bayerden bütün vitaminleri içeriyo 👍🏻
Syma95 hem kan hapi hemde regenesis max cok agir degil mi? Benim riskliyfi gebeligim perinatolog sadece regenesis max kullanmami o kadar fazla alimin zararli olacagini soyledi
Kesinlikle doktor önerisinde birşeyler kullanın herkes için aynı vitaminler önerilmiyor çünkü kafanıza göre birşey kullanmayın derim
Eceunverkanra decavit gebelikte onerilmiyor nedenini bulup size yazacagim
Selamlar bende 13 e girdim ama 12 de sadece peritonoloğa gitmiştim kendi doktoruma wp ten attım sonuçları 1 ay sonra gelirsin demişti ama 16. Hafta olacak acaba bi haftaya gitsem mi diye düşünüyorum kontrole sağlık ocağına gidio kan ve idrar testi veririm sonuçlarımı görür en azından
Eceunverkanra bana devit damla ile ocean mummy başladı.
Eceunverkanra decaviti sağlık ocakları ücretsiz veriyor ebenizden isteyebilirsiniz
Deletedmom3 bana da doktorum regeneais max ve dvit 3 damla verdi.
Deletedmom3 regenesis Max vitamin ve omega3 içeriyor. Kan hapida gebelikte olusan kansizliga karşı kullaniyorum. İkisinin de etkisi farklı .
- Düzenlendi
Syma95 hayir farkli degil regenesiste demirde var
Deletedmom3 içinde demir var ama yeterli değil demek ki. Senin kanin normal çıkmıştır belki ondan gerek duymamıştır doktor
Herkese çok teşekkür ederim öncelikle, onumuzdeki hafta saglik ocagina gidip genel bir kan testi verecegim daha sonrasinda da olmadi bi dr bulup gidecegim takviye olarak ne almam gerekiyor vs. Muhtemelen tavsiye edilen ve kullandiginiz vitaminlerin hicbirinin problem yaratacagini dusunmuyorum ama yine de dr kontrolunde olursa icim rahat eder gibi. Ama bir cok fikrim oldu tesekkurler 💞
Eceunverkanra doktora danışman daha iyi olucak belki demirin iyi bilemeZsin burda öneri üzerine alırsan demir ilacı vs kanındaki demir oranı yüksek çıkabilir buda bebeğe zarar veriyor benim doktorum öyle diyor 29 haftalığım bu arada demir vs hiç bir şey kullanmıyorum sütünü yoğurdunu etini balığını dengeli sebzeni meyveni dengeli yedikten sonra gerçekten ekstra takviye ilaçlara çok gerek kalmıyor