Merhaba kızlar, benim duzenli olarak gittigim bir dr su an yok maalesef bugun ikili test ve detayli icin perinataloga gittim bir kac bir sey sordum ama kadin dogumcu bulup onunla takip et dedi. Devlet hastanelerine su an inanin hic gitmek istemiyorum ozele de bugun daha yeni para verdim malum
durumlar sıkıntılı… Folik asiti birak dedi 13.haftadayim ama yerine hangi vitaminleri icmem lazim, saglik ocagina gitsem orda yardimci olurlar da verirler mi acaba? Bilgisi olan yazabilirse cok sevinirim.
13.hafta vitamin ne icmek gerekir yardimci olur musunuz
Aile hekimi decavit verir kullanabilirsiniz ama maddi açıdan sizi yormayacaksa ben vinalac öneririm gerçi çok da fark etmez sen gıda dikkat et aile hekimine de decavit yazdır
Bende omepa v kullanıyorum 100 tl fiyatı 30 tane var içinde. Omega, çinko,demir,folikasit … bütün vitaminleri içeriyor.
Eceunverkanra bana Efa Mom başlatmıştı canım 13.haftada multivitamin olarak
Bende sprey olan d vitamini kullanıyorum 50-60 TL gibi Bişeye almıştım
Eceunverkanra canim kap hapina başlaman gerek. Ben kan hapı olarak feramat kullanıyorum. Vitamin olarakta regenesis Max kullanıyorum omege3de var içinde iyi yani. Bide devit3 damla kullanıyorum d vitamini.
Eceunverkanra tahlil sonuçlarına göre verir veya vermez canım
Ocean mumy “ vitamin mineral omega ,maltofer ” kan ilacı,magnorm" magnezyum tableti kullanıyorum ben
Eceunverkanra sağlık ocağından devit damla alabilirsin ve regenesis max kesinlikle öneririm 68 tl fiyatı eğer alabilirsen tavsiye ederim 2. Aydan beri kullanıyorum ben folik asit olarakta onu kullandım içinde var
Eceunverkanra kan değerleriniz güzelse size 12 haftadan sonra omega 3 verebilirler omega 3 içinde herşey var zaten b12 çinko demir magnezyum vs ben innate kullanıyorum çok memnunum ama doktorun dediğini alın siz
Glsmnkcby decavit damlam var ben de d vitaminligi eksikligi vardi o zaman icmistim biraz hala var onu kullanayim o zaman herkes d vitamini iciyormus demek ki faydali ve gerekli diger takviyeler icinde kan tahlili gerekli sanirim degerlere gore onu da ins saglik ocaginda yaparlar
UrasEgeninannesi genellikle hep ayni takviyeleri baslatmis dr’lar kan degerlerinize bakilmismiydi?
Deletedmom411 kan ilacini tahlil yaptiktan sonra mi verdiler acaba?
Zynp01 ben saglik ocagina gidip o zaman bir tahlil isteyeyim ona gore olmadi bir kadin dogum doktoru bulurum da sorarim tesekkur ederim 🙏🏻
[bilinmeyen] yeni bakıldı geçen hafta ek olarak dodex kalçadan vurduruyorum şu an b12 vitaminim çok düşük olduğu için ve d vitamini ekledik şu an :)
Eceunverkanra daha önceki haftalarda yapılmıştı 12.1 idi hemoglobin im genel olarak veriyorlar hamilelikte ihtiyaç oluyor
Bana omega royal ve elenatal 1 verdi
Eceunverkanra canim doktorun bana verdigi hemde devletin karsiladigi ferrum , decavit ,devit-3 bunlar yetiyor
Eceunverkanra ben bir vitamin 20 e kadar kullanmamıştım. Kan degerlerinize gore değişiyor. Tabi saglik ocagi kan sonuclariniza gore gerekli vitaminleri baslatacaktir.