20anne Anne1234 canım o zaman bağlı doktor spnal öneriyor bebeği görmen için ben bayıldın fln demiştim eğer çok panik olursan öyle yaparız dedi iyiki de spnal olmuşummmmm inan çok güzel bebeği görüyorsun harika bir duugu
20anne Asyakaraman46 benim doktorum bebekte gerilim olduğu için her hafta çağırdı 🙈 Ama diğer hastalarını çağırmadı doktorun çağırmadığı sürece sıkıntı yapma
yldrm_58 20anne öncelikle geçmiş olsun inşallah darısı başına. Tek birşey solicem bizde normalde 40 ’li kadını evde tek bırakmazlar yanınızda biri yokmu acaba ?
BuketBdk 20anne öncelikle Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. 🧿💜. Nescafe ve karam çikolata ne işe yarıyor bende sezaryen olucam o yüzden merak ettim
merveberrademirel 20anne canım yan döndüğünü sen farketmedin mi benim kızımda sanki döndü mü ne ben öyle hissediyorum ama doktora da gitmedim malum hastalıktan dolayı nişanım falan gelirse gitmeyi düşünüyorum son 1 haftamız kaldı
Rumis 20anne sağlıkla büyüt canım.Kiyafet kaçar tane almak lazım ya mesela çıtçıtlı badi sen kaç tane aldin?
Rumis 20anne sağlıkla büyüt canım.Kiyafet kaçar tane almak lazım ya mesela çıtçıtlı badi sen kaç tane aldin?
Bilinmiyor Allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza inşallah bizlerde bir avazda doğurur burda doğum hikayesi yayınlariz
Esma-4242 20anne nasi güzel bı hikaye kendi gördüm resmen ya iğne korkusu en üst safhada öyle böyle değil hemde .. bide şey diyecem spnali ne demek 🙈
doruk2020_ 20anne rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hangi şehirde yaşıyorsunuz acaba bende haftaya sezeryan olacağım korkuyorum eşimi almazlar diye 😣
Hatice_Bahri 20anne okurkan çok eylendım . Darısı. Bızım basımıza allah analı babalı büyütmeyi nasip etsın . ❤️
Aysema 20anne Ne kadar pozitif bir hikaye şu günlerde okurken içime bir ferahlık geldi🍀 Sağlıkla büyütün yavrunuzu. Darısı hepimize olsun insallah🙏