Selaaaam
Doğum yapalı 10 gün oldu ama 10 gün bana daha ilk günmüş gibi geliyor kızlar..
40.haftama girdiğimde doktorumun bu kız yan dönmüş annesi bunun geleceği yok bebeğin zaten küçük seni sezeryana alacağım dedi. Ve ben en büyük şokunu yaşamıştım daha beklerim diye düşünüyordum 🙈
Hemen eşimle ve ailemle konuştum doktora onay verdim doktorum eve hazırlanmam için yolladı kahvaltı fln yaptım akşam üstü hastanenin yolunu tuttuk doktorum nöbetciydi o sıra akşam 8 9 gibi alırım doğuma demişti hastaneye geldik yatış işlemlerim yapıldı yanımda kardeşim olacaktı yardımcı olsun diye. Asansöre bindik eşim ben kardeşim bir anda yanınızda kim kalacaksa o gelsin başka kimseyi alamıyoruz dediler ve eşimi indirdiler 😞😞😞 eşim inince başladım ağlamaya eşim yoktu yanımda kendimi çok yalnız hissetmiştim o an 😞😞
Odama çıktım ebem geldi birşeyler sordu tbai ben ağlamaktan cvp veremiyorum 🙈🙈
Neyse aradan 10 dk geçti hemşire geldi damar yolu açıcam ameliyata giriceksin dedi ve ben hastaneye gideli daha 20 dk olmuştu 😂😂 ben bir panik durumum saçmalamayın daha saatime var diyorum ama yok dinlemiyorlar zaman kazanmak için çişim var gideyim diyorum yok sonda takacaklar sana merak etme diyolar beni alamadılar bir 😂😂😂neyse yatırdılar sedyeye bn ağlıyorum tani eşimi görseydim diye eve çıkınca söz göreceksin diyor ama yok sakiinleşemiyorım 🙈
Neyse girdik ameliyataneye spnal olacaktım doktor geldi ağlamaya korkma birşey olmicak dedi neyse aldılar beni masaya 😂😂
Bak emin ol damar yolunu açmak bile daha can yakıcı bu iğne canını acitmiccak dedi tamam dedim bir anda onlara güvendim ki ben ödleğin tekiyimdir iğne bile olacakken hemşireleri 10 kere durdururum spnalı yapacak doktor çok güler yüzlüydğ o yüzden güvendim heralde, 🙈 iğne i oldum eveet hiç acımadı damar yolum bile daha çok acımıştı.
Doktor sıcaklık hiseediyormusun dedi yoook dedim Allah Allah dedi dedim eyvah ben uyuşmadım başladım ağlamaya uyutun beni diye hıssediyorum diye. Sonra doktorum geldi çok güler yüzlü doktorum var iyiki onda gitmişim 💕💕 konuştu benle o sırada sonda fln takılmış tabi bana benim ruhum duymuyor 🙈😂😂
Doktorum işleme başlamak için yerine gitti kafamda 2 hemşire bakın haber verin kesilince diyorum tamam diyolar karnıma birşey oluyor ama ben hissediyorum ne sürüyorsunuz napıyorsunuz eee neden başlamadınız diyorum onlarda bana cvp veriyor ama ben hala bakın parmak uçlarını oynatıyorum görüyormusunuz diyorum onlarda evet evet uyuşma ı bekliyoruz diyolar, (oysaki oynatamıyormuşum😂🙈🙈) midem bulanıyor başım dönüyor dememe kalmadan ayy bu kız çoook güzel dediler ben şoooook oysaki ben hala beni kesecekler diye bekliyorum 😂😂😂😂🙈🙈
Ten tene temas yaptırdılar pamuk gibi yumuşacıktı 😂😂💕💕
Doktorum eee parmak uçların oynuyorum hala dedi eveet dedim güldüler 🙈
Sonra bana sakinleşti i gibi birşey verdiler işlem bitti odYa çıktım orda eşimi gördüm hemen çok güzel dimiii gördün dimiii dediiim 💕💕💕
Sonra bebeğim geldi….
Tarif edilemez bir duygu o an aklıma geldikçe ağlıyorum 🙈
Eveeet şimdi tavsiyeleriiim…
Kızlar ben hemen yürüdüm ağrı evet oldu ama hemen yürüdüm pes etmedim bol bol kahve içtim eti karam yedim..
İlk yürüyüşte yere bakmayın ki başınız dönmesin mideniz bulanmasın. Bende baş ağrısı olmadı sebebini bilmiyorum ama eti karam ve kahveden diyorum.
Sütüm gelmedii😞😞
Hemde 3 4 gün hastanede mama verdiler bebeğime bende 3 4 gün mama verdim ama pes etmedim hergün sağdım mememi..
Bebeğim biborona alışmaısn diye şırıngayla besledikk..
Göğüs ücüm yok diye şırıngayla göğüs ucumu çektirdim bebeğe verdim emmeyi öğrensin diye..
Ve şuan sadece meme emiyor gece çok zorlarsa mama veriyorum.
Sütümü hala sağıyorum çünkü tek ğöğüsle emiyor inşallah diğerini de kavrayabilir 😞..
Kilo kaybı hemen oluyor üzülmeyin ben hastaneden 2400 le çıktım şimdi sanırım doğduğu kiloda.
Lohusalık çok fenaymış onu anladım ama bebeğime bakıp ağlıyorum. Tek kalmaktan çok korkuyorum eşim p. Tesi. İşe başlicak onun stresi var.
Evde durmak çok bunaltıyor beni geceleri hep bilinç altı rüyalar görüyorum lohusalık ne zaman geçer bilmiyorum ona tavsiyem yok ne yazıkki 😞🙈😂
Benim hikayem bu inşallah eğlenirsiniz ve size umut olur…
Herşey çok güzel olacak bu zorlu süreçler bitecek biz taze anneler ve anne adayları çok kısa sürede bebişlerimizle sahilde temiz hava alacağız 💃
Sorularınız varsa yardımcı olabilirim gerçi 10 günlük anneyim ama olsuuun