[silindi] [bilinmeyen] ben 22 de yaptırdım canım geç falan değil 20 den sonra diyo ebeler şimdide yaptırabilirsin
2kizanasi 28 haftalıktım ben ilk dozu yaptırdığımda, yurt dışındaydım öncesinde, ikinciyi de 33de yaptırdım sorun olmuyor yani
Ayse-elifim35 elif00000 ya benim de iki bucuk ay sonra 2 yasina girecek kızım var .ona hamileyken tum tetenozlari yaptrdgm için bu bebegimde erken tapnak riskli dediler. Doğuma yakin sin haftalarda da olue dediler .sizde de boyle mı oldu konu acilmisken sormak istedim. Bebekelrm arasi kışa diye mı acaba bu sekilde .ins Bi sorun olmaz ya çünkü gittigim saglik ocagi braz garip. Sakaryaya yolukuz düşünce ordw bu sekilde son haftalarda ywptririsinz dediler .ben de arayıp kendi sağlık ocagma soyledm .olur dediler .madem oluyor da ne diye bana erken yaptırmak istediler anlamadm .zaten doğumunda hwziran sonu veya temmuz ilk haftası. Okuyan bana yorum atabilir mi merak ettm
elif00000 Ayse-elifim35 merhaba bn dun gittim 23 haftaligim bu arada ilk dozu aldim ikinci de bir ay sonra yapılacakmış. Eğer rahim kısalığı varsa erken doğumu tetikliyormus birde 20.haftadan öncesi yapılması sakıncalı bazı gebelerde diye duymuştum
elif00000 Ayse-elifim35 birde siz daha önce aşı olmuşsunuz 5 yıl koruyor sanırım o yuzden yapmayabilirler benim ilk gebelik cunku
Ayse-elifim35 elif00000 tesekkur ediyorum yabunu doktoruma sormayi unuttum.demek oyle o halde gerek de olmayabilir bakalim ogrenirim sagolun🥰