Ysra-1 Çoookk acil çamlıca medipol hastanesinde doktor önerebilirmisinz gidip memnun kaldıgınız ? Hastane olarak temizmi doğum yapanlar nasıl memnunmuydunuz acaba ?
Meleks32 Ysra-1 ben yeni başladım burdan duydum ismini Elif malçok ama şu aralar çok yoğun ben gelecek cts ye yer buldum iki hafta önce den bir kez gittim bende hoş iyi bir bayan zamanla daha iyi tanıcagım inşallah
Yesimce Ysra-1 ben Ayşe kavasoğlu’na gidiyorum çok memnunum 27. Haftadayım. Oldukça temiz ve ilgili bir hastane ve birçok ünlünün bile tercihi gittiğimde çoğunlukla görüyorum;)
Derininannesii Ysra-1 doktorum Zeynep akçöltekin çok memnunum. 38. Haftamdayım hep kendisinde devam ettim. Güleryüzlü sakin ilgili bir doktor çok fazla yoğun da değil
1145 Ysra-1 Merhaba Ben çamlıca medipol de zeynep elmalıya gidiyorum ayrıca muane ücretleri doktora göre degışiyor zeynep hanımın 100 tl ama elif ve ayşe hanımın ücretleri farklı ben zeynep hanimdan memnundum ama bana soğuk geldi ve doktoru degistirmeye karar verdim riskli bi gebeliğim oldu için telefonunu vermesini beklerdim bişey oldu zaman instagramdan yaziyorum cok geç cvp alıyorum bide kısa cvp :) yarın başka bi doktora gidicem kliniğe şuan bu pandemide hastaneden uzak durmak bizim için en iyisi
Ysra-1 Meleks32 bnde elif ve sedef hanımı çok duyuyorum ikisi arasında kararsız kaldım kaçıncı hafttasnda gebeliğiniz
Ysra-1 Yesimce yaa ne güzel bnde araştırma içerisindeym normalde central hospitale gidiyorum ama çok aşırı pahalı oldugu için değiştircem doğum fiyatları faln nasıl acaba
esrams Yesimce Doğum yaptınız mı Çamlıca Medipol nasıldı ? Ebeler tecrübeli mi muayene sıklığı nasıl ? Memnun kaldınız mı teşekkürler
Meleks32 Ysra-1 11 +1 haftasındayım 8 haftam da gittim Elif hanıma henüz çok tanıyamadım ama güzel yorumlar alıyorum aslında benim ilk doktorum bahar çağlar dı Koşuyolu medipolden ama artık kendi Yerine geçtiği için doğum a hastaneyi ben ayarlayacağım İçin pahalı olacağını düşünüp bıraktım oğlumda onda yapmıştım doğumu mükemmel biri kendisi ama benim maddi imkanım ona uygun değil artık :(
Ysra-1 Meleks32 aa bndde 11+1 haftasındayım ikili test yaptırdınzmı şuan ikilş test yaptrmak için hastane arıyorum bnm gittiğim hastanede 720 tl istediler o yüzden başka hastanelere bakıyorm
Meleks32 Ysra-1 yok henüz yaptırmadım 13 kadar sürem var sanırım bana da çok pahalı geliyor burası 493 dedi Koşuyolu 523 dedi Hakan bey var çok iyi bir doktor ilk oğlumda hepsini o yapmıştı ama ne yapcam bende arayış içindeyim açıkçası bazen diyorum doktor da olumlu bakarsa sadece 20 hafta da detaylı mı yaptırsam
Ysra-1 Meleks32 bnde birçok kişiden ikili test yaptırmadıklarını sadece detaylı yaptrdıklafını sölediler ama bnm ilk gebeliğim o yüzden tecrübem yok bnde tıp merkezinde yaptrcam inşallah daha uyguna muayne ücreti nekadardı medipolde
Meleks32 Ysra-1 Ümran tip da mı yaptıracaksınız fiyat aldınız mı uygunsa temizse bende yaptırmak isterim Bilgi verirmisiniz bana da
Yesimce Ysra-1 ben ikili testimi devlet hastanesinde yaptırmıştım tabi o zaman virüs problemi yoktu böyle bir zamanda devlet hastaneleri tercih etmekte insan zorlanıyor. Ayrıca; İkili test down sendromu için özellikle önemli ayrıntılı ultrason doppler ise saç ucundan tırnak ucuna kadar bakılıyor ikisi çok farklı testler yani yaptırın derim.
Esra3334 Meleks32 merhaba Ümran tıpda sordunuz mu bende Çamlıca Erdem’e gidiyorum kendi doktorumla 500 istendi medivia hastanesinden fiyat aldım bende 270 diye söylediler Ümran tıpda yapılıyor mu yapılıyorsa kim yaptıracaksınız
Ysra-1 [bilinmeyen] yok canm sancaktepe özel yaşam tıp merkezi var 230 tl istediler sanırım orda yaptrcam
Ayyucebanu [bilinmeyen] kesinlikle ayşe kavasoğlu’nu öneriyorum çok iyi naif güleryüzlü ilgili bir doktor ben çok memnunum 25 haftalığım bugüne kadar hiç sıkıntı yaşamadık :)
Ysra-1 [bilinmeyen] ayşe hanımı hiç duymadm canm nasıl bilgili bir doktormu ,muaynede sen soruncamı cewap veriyor yoksa herşeyi açıklayıp anlatıyormu bu bnm için çok önmli 🥰
Selinna Ysra-1 Ayşe hanımı sırf bu sebepten dolayı degiştirdim çünkü doğumda doktor ile iletişim benim içinde en önemli şey kız kardeşim onda sezeryan doğum yaptı aralarında iletişim sorunu olmadı bende sırf bu yüzden Ayse hanıma gideyim dedim ama malesef çok donuk bir doktor sen sormadan hic birşey söylemiyor ben sormadan anlatması gerekir. Ayrıca ben ikili test yaptırmayacaktım bebegin ense kalınlıgı sınırda test yaptır dedi yaptırdım testi yapan doktor ense kalınlıgı tam istedigim gibi dedi. Ayşe hanım bebege erkek dedi elime ultrason kagıdı verdi o kadar emin bir sekilde ama kızım olacak inşallah yani demem o ki herkes memnun kalmayabiliyor tamamen gidip kendin tecrübe etmelisin ☺️
Ysra-1 [bilinmeyen] ayşe hanımı hiç duymadm canm nasıl bilgili bir doktormu ,muaynede sen soruncamı cewap veriyor yoksa herşeyi açıklayıp anlatıyormu bu bnm için çok önmli 🥰
Ayyucebanu [bilinmeyen] bana kendisi sıkıntılarımı soruyor her gittiğimde önce oturup konuşuyoruz sonra bebeğe bakarken de anlatıyor herşeyini gelişimini eğer yüzü dönükse renkli resmini de veriyor :)
Fatma8988 [bilinmeyen] Zeynep Akçöltekine gidiyorum gayet memnunum sen sormadan anlatır strese sokmaz seni. Geçiştirmezde.. Elif hocaya daha önce gitmiştim çok sempatik cana yakındır, kayıp yaşadım kürtajımıda yaptı hatta ama bence Zeynep hoca daha ilgili.