Ardanyal merhaba aynı durumu yaşıyorum sanırım. 2. Gebeliğim 1. Si 6. Haftasında düşük ile sonuçlandı. 3 ay sonra tekrar hamile kaldım. Şuan 8+2 günlük hamileyim. Hamileliğin 6. Haftasında lekelenmem oldu baya yoğun, doktora gittik kalp atışlarını gördün progestan pruloton coraspin verdi. Daha sonra ki muayenede kese şeklini beğenmediğini sanırım rahim kendini kasıyor bebeği atmaya çalışıyor dedi ilaçlara devam edelim dedi. Bir sonraki kontrolde de kalp atışlarımızın iyi olduğunu kese şeklinde düzelme olduğunu söyledi. Bugün sabah tekrar lekelenme geldi ve hemen doktora gittik alttan muayene ile kalp atışlarını göremedik ve kese dışında bir kaç tane üzüm şeklinde yuvarlaklar gördü doktor mol gebelik olabilir dedi ve kürtaj yapmamız lazım dedi . Daha sonra başka bir hastaneye gittim oradaki doktor da kalp atışları YÖK dedi ama kabarcık falan görmedi mol gebelik vs. Birşey demedi şimdi hangisine inanmam lazım. Tamam bebeğimin artık kalp atışları YÖK ama mol gebelik mi değil mi soru işaretimiz var.