Benimde Allah nasip ederse Ağustos’ta olacak Doğumun 5-15 arası insallah. Biz de yavaştan başladık. Bir defa da yüklenmek istemedik. Maddi olarak bu şekilde daha uygun gördük. İlk olarak beşli hastane çıkışı 0-3 ay pijama takımı 0-3 ay iki zıbın 0-3 ay bir yelek 0-6 ay 6 çorap civilden aldık. Fischer Price’dan titreşimli müzikli ana kucağı aldık. 3-6 ve 6-9 olmak üzere kotondan iki elbise aldık. Bayağı indirimdeydi çünkü. Tanesi35 TL’ye geldi. Yine Trendyoldan ilkbahar ve yaz gecelerinde giydirebilecegim mevsimlik 09-12 koton marka Mont 45tlye aldım. Lc waıkıkı peluş kışlık mont 40 TL’ye aldım. Yine civilden 3-6 ve 6-9 iki pijama takımı aldım. Lc waıkıkıden ve kotondan 0-3 olmak üzere birer elbise aldım.(20 TL’ye) kotondan 6-9 kot pantolon aldım.(25 TL’ye) e bebekte hero baby marka beş zıbın aldım(7 ₺) kanz marka 0-3 ay iki pijama aldım(35₺) lc waıkıkı iki bluz aldım(20 tl) alt açma anne emzirme örtüsü Müslin örtü ve bebek arabası örtüsü sanırım 170₺ ye aldım ve Lages Home var instagramda aşırı güzel nevresimleri var unısex olacak şekilde 450 ₺ye nevresimini oradan diktirdim. El örgüsü battaniye yaptırdım(120₺) bu şekilde toparlama yapıyoruz biz de annem beşiğini battaniye aldı iki hırka yaptı ve daha alacakları duruyor. Aynı şekilde görümcelerimde hırka patik yelek yaptırmaya vermiş. İlk çocuk olduğu icin bu şekilde ilerliyoruz. İki gün içinde de Philips avent biberon alacağım