Jiji-m Merve_kucuk sevindm ☺️☺️ ama saglikli olsunlar saglicakla kucagimiza alalim kilosu hic onemli degil🙏🏻☺️
Aylinmikail Marryy canım ilk bebeğim 22 haftalıkken 500 gramdı 3550 doğdu ama tabi ultrason yanlışta ölçebiliyo bazen buda 23 haftalık 660 gram
Marryy Aylinmikail 23+4 te detaylı ultrasonda 550 gr dedi doktor kilosu normal dedi ama buradakilere bakınca gözüme az geldi🤔
Aylinmikail Merve_seda kız üzülme daha erken haftalardayız bebeğe kilo aldırack şeyler tüketmeye çalış
Merve_seda Adet tarihine göre 23+1 vugün hastaneye gittim özele birde moralimi alt üst etti bebek 22 haftalık görünüyor veee kilosuda 480 gram dedi . Kendimi çöm kötü hissediyorum ne yapacağımı bilemiyorum 😭
Aylinmikail Merve_seda canım geç döllenme geç yumurtlama olmuş olabilir belki yada sen yanlış hatırlıyo olabilirmisin
Yesim122 Marryy canim bende 2 gun once gittim 22+5 gunluktu 530 gr boyuda 27 cm normal dedi doktor her bebek bir olmaz ki. Anormal bir durum olsa doktor soyler zaten 🤔
Aylinmikail Marryy canım hepsi bir olmuyo inan bana annem kardeşime hamileyken doktor ultrason ölçümlerine göre en fazla 3500 kilo doğar bu bebek demiş ama kardeşime 4550 doğdu bana da oğluma 4 kilo üstü dediler riskli doğum iki bebek dediler ama 3550 doğdu
Hafsaclk Aylinmikail ya demekki çoğunluk yediklerin sana yarıyor sen kilo alıyorsun çok Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin de zaten doğduklarında çok güzel beslense kilo alıyorlar