Aylinmikail Bana 660 gram dedi dpktorumuz orta halli doğacak galiba. virüsten dolayı detaylı ultrason yaptıramadım sizde durumlarda nasıl kızlar :)???
Meriwa Aylinmikail valla bende 23 üm şimdi detaylı için geldim bakalım durum nasıl hastanelerde gayet temkinli olduğu için 15 günde bir kontrollerime geliyorum cnm ben
Yaman Aylinmikail ben 24+6 yım bugun kontrolum vardi bnmki bu haftada 661 gr cnm doktorum cok guzel dedi gelisimi senin dahada iyi🙂
Merve_kucuk Aylinmikail 23+0 günlükken 655 gram 29 cmdi kızım. Bence kilosu 1 hafta önde gidiyor :) Tabi biz şimdi 37+1 günlüğüz 💜
Aylinmikail Meriwa doktorun dediklerini paylaşırsan sevinirim canım benim evime şehir hastanesi çok uzak arabamızda yok dolmuşa otobüse binmeye korkuyorum iki buçuk yaşında oğlum var özelede durumum yok şuan ama bir yandanda içim içimi yiyo ya bişey varsa diye :(
Jrhemki 2 gün önce 22+2 ‘de detaylı ultrasona girdim. Bebeğim 560 gramdı ve doktor gelişiminin yaklaşık 5 gün önde olduğunu söyledi. Bence sizin bebeğiniz de gayet iyi :)
Aylinmikail Jrhemki maşallah canım başabaş gidiyolar %100 kıx da demiyolar bacakları kapalı kıza benziyo diyorlar bilemedim :(
Meriwa Aylinmikail detaylı ultrasonum gayet iyi sonuçlarım 3 hafta sonra şeker yüklemesine gidicem hersey yolunda yani şükür
Jrhemki Aylinmikail ben 14. Haftada erkek diye öğrenmiştim gösterdi bizim ki. Detaylıya gidebilseniz çok iyi olur aslında çünkü tamamen bebeğin sağlık durumuna odaklanıyorlar iç organlarından damarlarına kadar
Aylinmikail Jrhemki biliyorım canım herşeyine bakılıyo doktorda bana mutlaka git dedi ama elim kolum bağlı yaa
Aylinmikail Yaman benim doktorm pek yorum yapmıyo canım o yüzden sormak istedim forumda içimi rahatlattın teşekkür ederim sağlıkla alalım kucağımıza :)
Hafsaclk Bizim 23 haftalık hiç detaylı yaptırmadım 🙂gitmemde küçük çocuklarım var dolmuşla Zor olur korkuyorum açıkçası.. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ama ben hiç kilo almadım 44 le hamile kaldım suan 45 kiloyum🙄
Aylinmikail Hafsaclk bende virüsten dolayı gidemiyorum canım detaylı ultrasona ne Güzel demekki hep bebeği besliyosun ben altı kilo aldım malesef :(
Merve_kucuk Aylinmikail Amin hepimiz sağlıcakla alalım inşallah ☺ En son kontrole 35+1 günlükken gitmiştim. 3 kg 50 cm demişti 🙂
Hafsaclk Aylinmikail ya demekki çoğunluk yediklerin sana yarıyor sen kilo alıyorsun çok Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin de zaten doğduklarında çok güzel beslense kilo alıyorlar