Gmz34 Kızlar günaydın. Dün akşam hafif sancım vardı eşimle hastaneye gittik. Doktor alttan muayene etti yarım parmak açıklığın var dedi nts de kasılma çıktı. Bu sabahta baktım nişan geldi ama ağrım yok beklemelimiyim sizce
musmutluanne_ Gmz34 bekle canım bekle nişandan bir hafta sonra doğum yapan bile oluyor, sancılarının sıklaşmasını bekle 5 dk ya düşünce duşunu alıp gidersin hastaneye Allah kolaylık versin🤲🏻 Darısı başıma 38+5 im ama hiçbir belirtim yok🥴
Semra_kumsal Gmz34 aynn cnm bkle bnm de doktor muanesinden snra nisanim geldi sabaha sancm cogaldi gittim 1 cm dedi aksam a dogurdm suan dogali tam 6 gun oldu😊 rabbm tek nefeste kurtarsn cnm dua et bol bol …
Kayarozlem8023 Gmz34 suyunuz gelmediği sürece sancınızın çoğalmasını bekleyin 2 gün önce doğum yaptım fazla sancım yoktu ama suyum geldi zaten sonrasında sancı da çoğaldı suyum geldiği için hemen gittim ama suyunuz gelmediyse evde çekin
Anasinifci Gmz34 benim ta pazar geldi nişanım. Doktor sancılarını bekle bebeğin hareketleri azalmazsa gelme dedi.
buurrccuu musmutluanne_ benimde 38+4 bugün çatı yapıldı hiç doğum belirtisi yok heyecanla bekliyorum canm
Gmz34 Semra_kumsal Semra_kumsal amin canım şuanda ağrım yok yatıp dinleniyorum iyi mi yapıyorum bilmiyorum ama halsizlik var üzerimde
Tugceeenrr Semra_kumsal açılmanın artması için özel birsey yaptınız mı benim sabah 6.30 da geldi nişanım 7 gibi tekrar geldi sancılarım da başladı gtiim ama açılma olmadığı için geri eve gönderdiler sancılar da artmada yok sabah ki gibi12 saat geçti ama aynı sabah ki gibi devam ediyor önerebileceğiniz birsey varmı
Sunay10_ Gmz34 açılma için bitki çayı iç canım bol yürü merdiven in çık duşa gir bir avazda kurtulmayı nasip etsin rabbim
Tugceeenrr Gmz34 canım benım bu sabah nisanım geldi agrılarım sancılarım da basladı hastaneye gittim acımam 1 cm olduğu için eve geldim acılmamın ve sancılarımın artmasını bekliyorum bakalım
Esen22 Benımde sbaah kahverengı akıntım oldu kanlı gıbıydı aöa emın değilim tam 2 saat bısey yoktu sonrasında sancım basladı dayanılmycak kadar hastaneye gittik 1cm açıklık vardi sancım cikti nst de ama yatıs ıstemedım yarın tekrar kontrolum var bakalım
Gmz34 Esen22 evde sancı çekmek daha iyiymiş banada 5 dakikaya düşünce sancılar gel dedi ilk hamilelik nasıl olacak bilmiyorum
Semra_kumsal Tugceeenrr ekstradan bsey yapmadm ama yuruys cok onmli bu virustn dolayi ewde odadan odaya yurudum Hep otrmadm hic hastanede de yurudm dogurana kadr otramadm sancim cok du die hatta hastanede dus aldm kuvete koydular bni 2 saat de orda bekledm sicak suda bekletildm aksma kadr 10 cm olmstu.