Aysealty SibelErba ya ne güzel ben36haftalıgım en son gittigimde 14kilo almıstım🤦♀️68le hamile kaldım su an 82yim inş daha cok almam😅
SibelErba Aysealty bana ermişsin Ayşe hanım 🤰inşallah Doğum snrası veririz.ben hayatım aman aman hiç zayıf olamadım rabbim inşallah 30mdan sonra yüzüme güler😂😂
Aysealty SibelErba ayy inş😂bende hayatımda hiç bu kadar kilolu olmamıstm Allahtan boy uzun ordan yırtıyorm biraz😂
Rojenah Gamzeli ayni ben)))) 27 haftada 10 kilo aldim, doktor fazla diyor ama ben de son iki haftadir dalmiwim tatli pastaya)) Allah yardimcimiz olsun, ilk once saglikli dogum yapalim, sonra da bu kilolardan kurtulalim😂
Gamzeli Rojenah ayy evet ya kilo almışım almamamılım cokda önemli değil illaki verilir önemli olan bebişlerimşz sağlıklı sıhhatli doğması 😊❤🙏🏼
DuyguKara İlk hamileliğimde 50 kilo ile kalıp 78 de doğum yapmıştım🙈 çocuğum 4 kilo doğmuştu doğumdan hemen sonra 8 kilo gitti. İnşallah emzirirseniz çok kısa sürede gidiyor 4 ay sonra 54 kiloydum. Şimdi 61 kilo ile hamile kaldım 23. Haftadayım 9 kilo aldım ilkinde deli gibi yerdim ama bunda yemediğim halde böyleyim. Yaş geçtikçe metabolizma da yavaşlıyor galiba.
Biology26 Minikmucizem1 aynıyız bende 22 haftalığım 5 kilo aldım bu dönemlerdeçok hızlı alınıyor sanırım