SibelErba Hanımlar bgn itibariyle doğumuma 32gün kaldı.(hayırlısıyla) 78kilo ile hamile kaldım ve şuanda 82kiloyum 8ayda 4kilo aldım benim gibi aynı durumda olanlar var mı.bebeğimde 2500falan.doktorum kesinlikle kilo almamamı öneriyr.ilk doğumum normaldi bununda öyle olmasını ümit ediyorum.bazen bebeğin gelişimi için tereddüt ediyorum.bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim☺
DidemYldrm SibelErba biraz kilolu hamile kaldığın için doktorun en fazla 5 kg almanı istemesi normal canım normal kilo alsın ne güzel
Gamzeli SibelErba 26 haftalık hamileyim 10 kilo aldım doktor cok diyo ama ablamlar 30 kilo almıştı 😁 bende artık su son günlerde çok tatlı yemeye basladım istem dışı cok acıkıyorum 🤦🏼♀️
Aysealty SibelErba ya ne güzel ben36haftalıgım en son gittigimde 14kilo almıstım🤦♀️68le hamile kaldım su an 82yim inş daha cok almam😅
Hediyenaze Dikkat mı ediyorsun neler yapıyorsun cunku bebeğinin kılosuda cok guzel masalla h beb ilk kızımda 20 kilo almıştım burda 15 haftalık daha almadım ama akmak ıstemıyorum yıne cok kılo bebeğin erkek mi erkek bebekte anne cok kılo almaz diyorlar
SibelErba Hediyenaze bebeğim erkek hanımefend👶🏻 .dikkat ettiğim söylenemez aslında yani kendimi kastığım ya da yememden kıstığım yok.Kızımda 9ay kusmama rağmen 12kilo aldım.bu gebeliğimde de sürekli maden suyu içtim limonla karıştırıp.yani vücudum istiyordu acaba ondan mı bu durumdayım bilmiyorum 🤷♀️.
SibelErba DidemYldrm saol Didem hanım.evet haklısın milletin Doğuma gittiği kiloyla hamile kalırsam olacağı bu ☺☺Sevgilerimle🙋
Minikmucizem1 ValLâ ben daha 22 haftalgim 🙂 76 kiloydm hamile kalmadan önce SMDı 82 6 Kilo almsm iyi mi acaba 🙂 ilerde ayı gbi olmam inşallah 🙂
SibelErba Minikmucizem1 olmazsın olmazsın ☺Ama azıcık dikkat et . Doğumdan sonra yağ hücreleri tekrar ayyukaya çıkıomuş.kilo alımı daha da artıyor.bak ben şişmanlıktan uyuyamıyorum sağdan sola dönünce uykum kaçıyor 😂😂 Ruya 35+3 günlük hamileyim hanımefendi ☺
Biology26 Minikmucizem1 aynıyız bende 22 haftalığım 5 kilo aldım bu dönemlerdeçok hızlı alınıyor sanırım
Rojenah Gamzeli ayni ben)))) 27 haftada 10 kilo aldim, doktor fazla diyor ama ben de son iki haftadir dalmiwim tatli pastaya)) Allah yardimcimiz olsun, ilk once saglikli dogum yapalim, sonra da bu kilolardan kurtulalim😂
Minikmucizem1 SibelErba Walla elimden bişey gelmioki az yiyorm zaten iştahım yok ama Kilo alimı baya oluo nedense
SibelErba adm Tatlı tuz hamur hepsi yasak bana.yoksa hemen şişiorum.ilk Doğumda dikkat etmediğim için ödemden 43numara terlik giyiodum.bi ayak 4numara büyür mü ya😂😂🤪
Smyye1903 79 kilo ile hamile kaldım şuan 32+6 günlüğüm sadece 2 kilo almışım o da bebeğim zaten 2 kiloymuş şuan🤗 çok korkuyordum bu kilomun üzerine bir de bir sürü kilo alırsam ne olacak diye çok şükür öyle olmadı , erkek bebeğe hamileyim bu arada 😊
Nesringurkan Bn 72 ile hamile kaldim migde bulantisindan 7 kilo verdim suan 23 haftalik hamileyim 5 kilosunu aldim tekrar Iyimi bilmiyorum
Melikefurkan Hamile kalmadan önce 50 kiloydum şuan 23 haftalık hamileyim 59 kilo olmuşum ve istahim çok açık sürekli birşeyler yiyorum.