Kbr_2019 Ben istanbuldayım ailem ankara da. 35. Haftam çok stresliyiz. Ptesi babam valiliğe gidecek, edevletten başvurunca geç dönüyorlarmış, valilikten daha hızlı oluyormuş. Belki benim doktorumun doğum yapacak diye kaşe imzalı yazısı gerekebilirmiş.
Elif578 Selocanbus canım ben Ankara dayım ailem Sinop’ta annem kaymakamlığa gitti izin almak için vermediler daha sonra bizde hastaneden yazı istedik doğumun yakın olduğuna refakatçi ihtiyacından annemin gelmesi için seyahat belgesi verilmesi uygundur diye başhekim doktorum filan onaylı resmî yazı sonra onu anneme kargoladım bu sefer tekrar o yazı ile gittiler kaymakamlığa ancak öyle izin alabildi Şuan yanımda 2 gün oluyo geleli he bu arada otobüs uçak filanda yoktu gelmesi için eşimde burdan izin aldı annemi almaya gitti arabamızla öyle gelebildi yaniiii
Drykmsl Selocanbus yaşadığım yerde benim de kimse yok annem 65 yaş a takılıyor. Yani 65 yaş üstüne ölüm sebebi haricinde izin vermiyorlar. Antalya dan gelicekti baya ugraştık sorduk ettik ama yok diyorlar. Kayınvaldem gelicek haftasonu onlarda kaymakamlık tan izin almışlar kayınpeder im bırakıp dönecek hemen. Eşim le gidicem doguma. Ailesi uzakta olan herkesi magdur ettiler Allah yardımcımız olsun.