Yiyecek içerir
Suveydaa daha erken ya açılmak.olmasindan korkuyorum
Fadiye ya şuanda rahmimde batma gibi bir his giriyor aniden saniyelik hiç olmuyordu boyle
Birkoalabirpanda can çekince bir hamile olarak insan kendini durduramıyor işte..
Sibelgokhan valla canım sadece hurmayla açılma oluyorsa bende büyük problem var demektir yaklaşık bir ay yedim bana mısın demedi hiç. 1 cm bile açılmam olmadı 🤷🏼♀️
Sibelgokhan hurma yeyince benim kızımda çok hareketleniyor korkma canım bişey olmaz ama bu kadar fazla yememeye çalış rahimi yumuşatıyor diyor bazıları
Busegulce evet canim biliyorum ama öylesine canım çektimi durduramadm kendimi bir an 😓
Suveydaa bünyeden bünyeye değişiyor herhalde inşallah bendede olmaz 🙄
Elifozdn zaten hurma açılma yapıyor dedikleri için korktum bende canim
Suveydaa saol canım
Birkoalabirpanda normalde acili domates sosu asla yemezdim ama hamile kaldim canim cok cekti ve 2 kase yemistim onun üstüne nerde görsem kusarim. Canin bir cekince nefsin kör etmeyene kadar yiyorsun inan. Bu annenkide bence cok normal kendimden bilirim 🤭🤭🤭🤭
Sibelgokhan aşerince bende durduramıyorum kendimi anlıyorum seni içini ferah tut uzat ayaklarını uzan biraz 🤗
Mervemm evet bende aynısını yayla çorbasında hamileligimin 1 ayında yaşamıştım ve yiyip.kusmustum o günden beridir yayla çorbasını içemiyorum artık gördükçe midem kalkiyor😖
Sibelgokhan canım sıkıntı olucağını sanmıyorum tatlı olduğu için dir ama ben bu uygulamada okudum bugün 30. Haftamdayım ve bebek gelişimi bölümünde hurma çok faydalı olduğu yazıyor fakat çok yemekte zararlıymış erken doğum olabilir aşırıya kaçmayın yazıyordu dikkat etmelisin
Ben 12. Haftamın içindeyim 2 3 gündür hurmaya sardım yememelimiyim çok yiyorum 😔
R-s94 ilk ve sondu zaten bukadaar çok tüketmem aserdigim içindi durduramadım kendimi 🙄
Acemiyiz genelde hurmayi 35 haftadan sonrs oneriyorlsr canim dogunu kolaylastirdigi icin canin cekiyor ise gunde 2 adet yemekten bisey olmaz
Busegulce tesekkur ederim balım 🎀🧚♀️