Bebek bakım ürünleriiii🤩
pişik kremi sudocrem
şampuan baby me yenidoğan köpük
bebek yağı unibaby
biberon emzik temizleyici baby me
tırnak makası baby plus
ateş ölçer eminönü havuzluhandan aldım hem kulak hem temassız ölçüyor 110 tl
Mustela şampuan seti, chicco tırnak makası seti, Sleepy natural bez, prima premium care (2marka bez aldım) , uny baby yenidoğan ıslak havlu, ateşölçer temassız hediye geldi. Bende indirimleri takip ettim genelde joker, e bebekten aldım 😇
sudocrem,bez ve ıslak mendili de trendyoldan aldım
Nrs1234
BAKIM
👶bebek losyonu (mustela)
👶bebek yagı ( bioderma)
👶biberon emzik temizleyici
👶leke çıkarıcı (green clean)
👶Ateş ölçer
👶Burun aspiratoru
👶tırnak bakim seti (chicco)
👶banyo termometresi
👶bebek pamuğu
👶bebek bezi (sleepy yenidogan)
👶ıslak mendil(sleepy yenidogan)
👶pişik kremi ( dastini)
👶alt açma
👶fırça ve tarak
👶şampuan(mustela )
👶sabun (biobaby)
👶deterjan (green clean)
Sibelgokhan canım bürün aspiratörü ve ateş ölçeri hangi marka tercih ettin 😌
Nrs1234 onları henüz almadım canım araştırıyorum
Sibelgokhan ay bende araştırıyorum ama o kadar arada kaldım ki bide malum virüsten ateş ölçer fiyatları uçmuş🙈
Nrs1234 aynen canım ama atesolcer alırsam temaslı alacağım sadece markasına karar veremedim.temassiz ateş olcerlerin yanılma payı varmış arastirmalarima gore😊
Nrs1234 canm ben doğum yaptm bez prima almştm bebeğim pişik oldu değiştrdm sleepy aldm daha iyi gbi sanki.bebek pamuğu kullanıorm ıslak mendil uni baby almştm ama onu kaynatılmş su yapıorm sogutuorm ıslak mendili suya sokup sıkıp sıkıp altını siliorm pişiği geçti çok şükür.yani demem o ki iyi marka dersin bebeğine kötü gelebilir belli olmaz deneyerek göreceksn sudocrem al ama mutlaka.bide bebek pamuğu kesin al çok işe yarıyor
Deleted5544 baby&me nin şampuanları güzel değil dilerseniz değiştirin kullanmayın