Merhaba kızlar bebeğinize bez, şampuan, ıslak mendil, pişik kremi hangi marka ürünler aldınız ve nereden aldınız 😌😌 birde ateş ölçer tırnak makası vs ..
    Fiyatlarına bakarak aldım acıkcası Sampuan vucut yagı pısık kremı mustela-ıslak mendil ve bez baby me - ates olcer chicco - tırnak makası nuk - sac fırcası taragı suavineks - indirimleri takip ettim hep ne indirime girdiyse onu aldım
      Nrs1234 canım bez prima premium care, şampuan mustela , tırnak makası wee ( trendyol )
      ıslak mendil ve bez sleepy
      pişik kremi sudocrem
      şampuan baby me yenidoğan köpük
      bebek yağı unibaby
      biberon emzik temizleyici baby me
      tırnak makası baby plus
      ateş ölçer eminönü havuzluhandan aldım hem kulak hem temassız ölçüyor 110 tl
        Nrs1234 chicco tırnak ve tarak seti, pişik ve şampuan mustela, ıslak mendil unı baby sarısı, prima bez, ateş ölçeri şu an fırsatçılar üç beş katına sattığı için koltuk altı aldım bulunsun diye ki zaten en doğru onlar öneriliyor temassızlara göre 🤗
        Nrs1234
        Mustela şampuan seti, chicco tırnak makası seti, Sleepy natural bez, prima premium care (2marka bez aldım) , uny baby yenidoğan ıslak havlu, ateşölçer temassız hediye geldi. Bende indirimleri takip ettim genelde joker, e bebekten aldım 😇
        Nrs1234 bez prima premium care, pişik için bepahntol pişik merhemi, şampuan mustela yeni doğan, vücut için bioderma bakım sütü, ıslak mendil baby me,
        Nrs1234 Bez prima premium care aldim islak mendil prima aqua care sampuan pisik kremi de mustela merhaba bebek seti aldim
        Nrs1234 atesolcer braun kulaktan olcerini aldim 6520 kodu tirnak ve tarak setini de chicco aldim canim
        Nrs1234
        bez prima premium care
        şampuan ıslak mendil losyon uni baby
        Pişik kremi sudocream(bi tanede uni baby var)
        Tırnak makası baby soft
        Biberon temizleme jeli kulak pamuğu baby me
        Aspiratör otribebe
        Ateşölçer evde koltuk altından ölçen var almadım fiyatlar uçmuş çünkü
        Nrs1234 şubatta e bebekte indirim vardı baby me olanları oradan aldım.
        sudocrem,bez ve ıslak mendili de trendyoldan aldım

Nrs1234 iste e bebek civil soobe joker. Hergün girip bakıyordum ne bar ne yok dıye . Mesela onumuz annelrr gunu bayram yine indirimler olur. Subat ayının 1 nden 29 na kadar e bebekte hep farklı urunlerde ındr yaptılar. Bunun gıbı. Cogu esyamı hatta tamamını ınternetten aldm

Nrs1234
        BAKIM

👶bebek losyonu (mustela)
        👶bebek yagı ( bioderma)
        👶biberon emzik temizleyici
        👶leke çıkarıcı (green clean)
        👶Ateş ölçer
        👶Burun aspiratoru
        👶tırnak bakim seti (chicco)
        👶banyo termometresi
        👶bebek pamuğu
        👶bebek bezi (sleepy yenidogan)
        👶ıslak mendil(sleepy yenidogan)
        👶pişik kremi ( dastini)
        👶alt açma
        👶fırça ve tarak
        👶şampuan(mustela )
        👶sabun (biobaby)
        👶deterjan (green clean)

Nrs1234 aynen canım ama atesolcer alırsam temaslı alacağım sadece markasına karar veremedim.temassiz ateş olcerlerin yanılma payı varmış arastirmalarima gore😊

Nrs1234 canm ben doğum yaptm bez prima almştm bebeğim pişik oldu değiştrdm sleepy aldm daha iyi gbi sanki.bebek pamuğu kullanıorm ıslak mendil uni baby almştm ama onu kaynatılmş su yapıorm sogutuorm ıslak mendili suya sokup sıkıp sıkıp altını siliorm pişiği geçti çok şükür.yani demem o ki iyi marka dersin bebeğine kötü gelebilir belli olmaz deneyerek göreceksn sudocrem al ama mutlaka.bide bebek pamuğu kesin al çok işe yarıyor