BegumIscanTunc Emineavar bende çok merak ediyorum canım şuracıkta durayım bende yenir mi? Yenmez mi? Beraber öğrenelim ☺️☺️☺️
Zynp01 Emineavar leke hiç duymadım ama ben yenilmez diye biliyorum o yüzden yemiyorum zaten sakatat kabuklu deniz ürünleri de yok aklımda kalmş ciğerin de olmadığı neden derseniz bilmyrm 😁
Gokser Emineavar İlk üç ay doktorum yememi tavsiye etmedi, ancak sonrasında rahat rahat ye dedi. Kan yapması ve protein açısından çok yararlı dedi. Ben de çok severim, baya baya yedim, bir sıkıntım olmadı:)
balbebeklerim Emineavar yeme yeme benim oğlumun tam kasının üstünde doğum lekesi var göz kadar büyük hani kimileri yıllarca ya türbe yanından gecmissindir dedi kimiside ciğer yemissindir dedi geçen sene bı tane şeyh yani Seyit torunu nenemiz vardır bayada yaşlıdır o görünce sen ciğer yemişsin dedi anliycagin doğruymuş yemeyin benimde canım.cekti ama yemedim bu kez ☺️ burda cvp bekleyen herkese duyurulur😀
Emineavar BegumIscanTunc 🤗🤗aynen inşallah bilen vardır ben ciğeri çok severim ama bebek için tedbirli davranmaya çalışıyorum gözümü korkuttular
Deletedmom399 Benim doktorum lekeden ziyade fazlaca A vitamini olduğunu ama çok canim isterse abartmamak kaydıyla yiyebilecegimi söylemişti 😊 Az bisey yiyip nefsini koreltebilirsin 😊
Emineavar Deletedmom399 🤗yani vitamin gerekli ama risk de olunca çekiniyor insan tavuk yapacağım zaman eşim ciğer kısmını önceden yiyiveriyor yemeyeyim diye 😃
nil_sugra Ben haftada bir kez yiyorum. Ciğeri elleyip yüzüne gözüne sürersen leke yapar derler ama bence hurafe. Ananem 3 çocuğunda da yemiş hepsi de ay gibi lekesiz parlıyor. Sakatat yemeyin diyenler de sentetik yapay vitamini nasıl kullanıyor anlamıyorum doğrusu..! İyi pişmiş ciğer şifadır
Emineavar nil_sugra nil_sugra bende bu zamana kadar böyle birşey duymamıştım ama şimdilerde birkaç kişiden duyunca tedirgin oldum
Neslihanahmet nil_sugra Katiliyorum canim sana bende 34 haftalik hamileyim cok da severim cigeri yedim de doktorum da yasaklamdi eskiler dedigin gibi yemin bi sorun yok bence bunlar hurafe
Deletedmom399 Emineavar inan bende cook severim ciğeri ama bir kere bile yemedim sabrediyorum şimdilik😊 Eşim de sağolsun ne yememek gerekiyorsa onu yiyor 😂
Emineavar Deletedmom399 bende sabredecegim her ihtimale karşı doğumdan sonra giderim ciğerci ye acısını çıkartırım artık 😃 bayramlarda kurbanın ciğerini hep ben yerdim evdekilere önce et şiş yapardım sonra ciğer şiş tabi onlar et şişle karınları doyardi ciğer bana kalırdı 😃
ipek-smr Şu ciğer yiyin bişey olmaz diyen arkadaşları dinlemeyin benim doktorum bi profesör ve kesinlikle yasak yenmez sakatatlar dedi ciğer de bunların en başında geliyor boş yere milleti tehlikeye atmayın düşüğe neden oluyor
Deletedmom399 ipek-smr kimsenin kimseye şunu yap şunu yapma deme hakkı yok. Benim doktorumda bir profesör ve alanında çok başarılı bir doktor. Herkes doktorunun söylediğini dile getiriyor. Bunu yapıp yapmamak kişilere kalıyor.
Zlhb ipek-smr düşüğe neden olduğunu nerden biliyorsunuz ? sonuçta sağlıksız gebelikler düşükle sonuçlanıyor ciğer yemekle değil
Deletedmom399 Emineavar en çok özlediğim şey ıskembe ve ciger benimde biz 10 haftalık olduk ama sırf korkumdan yiyemiyorum. Inşallah sağlıkla doğsun hepimizin evlatları da her gün sakatat günü ilan edelim 😂
Gokser Emineavar Doktorum ilk üç ay önermemişti maalesef, ancak canınız çok çekiyorsa bence abartmadan, az az yiyebilirsiniz. Doktorum canın ne istiyorsa abartmadan yiyebilirsin demişti, haftalardan harici olarak:)
ipek-smr Deletedmom399 kimse zaten kimseye demiyor şunu yap bunu yapma diye. 🤣 herkes kendi bilgilerini paylaşıyor