saramomy Emrebru doktorlar günde en az 2-3 litre için diyorlar ama ben 1 litre zor içiyorum onun dışında diğer hiçbir içecek su tüketiminizi karşılamaz 😊
rose90 Emrebru 3 e yakın tüketiyorum ama tuvaletden beri gelemiyorum özellikle gece üç kez uyanıp su içiyorum çünkü için yanıyor 10. Haftadayim 🤦🏻♀️
AysaRuzgar Emrebru 1,5 Lt’lik pet şişelerden aldık her gün bir tanesini bitiriyorum. Bardakla su içmek hiç aklıma gelmiyor. Pet şişe benimle evde dolaşıyor☺️
Brcbs AysaRuzgar bende oyle yaptım snca içiyorum onuda. Birdemağzım çok acı ne yapmak lazım şeker emiyorum oda bitiyo hemen ama o acı tat geçmiyor napsam bilemedim
cansu1955 Hergün düzenli 3 litre bitiriyorum zaten sbaah akşam ilaç kullanıldıgı için ilaç içerken cok su içmeye özen gösteriyorum. Ayrıca sürekli içim yanıyor agzım kuruyor susuzluktan
rabnaz6822 Emrebru 35.haftadayım ödemim olmasın diye deli gibi su içiyorum benım 3-3.5 litreyi buluyordur çok şükür ödemim de yok🙏😍
Akduygu Tüm gün su içmeye zorlamakla geçiyor. 5 lt içiyorum. Enfeksiyon dan hastanede yattım yeni çıktım. Mecbur korkudan içiyorum işte..
edatmr Emrebru 1,5 litre falan anca oluyor. Sıra gelmiyor meyvesi yoğurdu sütü VS. 3 4 litre içen nasıl içiyor ben bilmiyorum🤪
Kbramrcmk Emrebru ilk başta bende öyleydim ama içmek gerekiyormuş bebeğin karnındaki hareketleri falan hep ona bağlıymış
Leylasultn 3 4 lt iciyorumdur gunde kesin ama aksamlari uykudan kalkıp içmek istediğimde miğdem Bulanıyor bunun icin de doktor aç karnına su içme dedi ama ben bile bile iciyorum😒