Deletedmom138 sinber hayır yaşamadım böyle bir şey hiç, idrar yolu enfeksiyonunuz varsa idrar yollarınız ağrı yapıyordur belki doktorunuza danışın
nilaykbaby merhabalar ben 8 haftadayım ama dört gündür kanamam oluyor ağrım yok doktor iki kere alttan baktı kese iyi kalp atışı iyi tahim ağzı kapalı dedi bulamadık progestan 3 tane kullanıyorum ve her gidişimde gördükçe üzülüyorum yaşayan var mı
sinber Kara07 ilk önce karından baktı bebek çok küçüktü kalp atışından emin olamadı o yüzden vajinal baktı öyle gördük bebiş daha 3 mm
Kara07 sinber benim de vajinal baktı canım ben de bi tehlike görmüyorum iyi yapmışsın canım 🙏🏻🙏🏻 Ben kadınlar kulübüne bakıyodum önceden ama şimdi bu uygulama daha eğlenceli geldi 😅çıkamıyorum bir türlü.. herşeyimizi paylaşalım inş rahatlıkla 🙏🏻
sinber Kara07 ben de burayı seviyorum k klubü biraz karmaşık ve sıkıcı bence inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız kuzum
Oykutoskuzey sinber evet canım bendede oluyor bide çok sık WC gidiyorum onu attıktan sonra normal aynıyız
sinber Oykutoskuzey teşekkür ederim canım dün kontrolüm vardı doktorum normal dedi progestandan olduğuna eminim çnk aldıktan snr oluyor ve bi süre sonra geçip diğer doza kadar olmuyor çok şükür bulantım bile yok ben de vc çok gidiyorum bir de çok su içiyorum evim vc geri kalanına misafirliğe geliyor gibiyim artık
Ffaattmmmaa sinber ben ilk önce 100 mg tek kullanıyordum sonra 200 mg tek kullanmaya geçtim ama koyduktan sonra rahmimde bi ağrı basınç gibi bişey Oluyordu ama bikaç gün sonra geçti