AysaRuzgar EzgiAta ben haftam gelmeden randevu almıştım. Bana en idealinin 22. Hafta olduğunu söylediler ona göre randevu aldım. Şu durumda hastaneye gitmektense özel muayeneye gitmek daha mantıklı. Ben Mecidiyeköy’de Aytül Çorbacıoğlu na gittim.
pPapatya EzgiAta Bende bugün kendi doktorumun tavsiyesi ile Ataşehirde özel muayenehanesi olan bir doktordan randevu aldım ama daha gitmedim. Açıkçası nasıl bir doktor bilmiyorum. Adı Petek Feriha Arıoğlu
minigimyoldaa23 pPapatya canım memnun kaldın mı benim de doktorum Petek hanımı önerdi haftaya gidicem
AysaRuzgar EzgiAta evet memnun kaldım. Tek beni aldı odaya. Eşim yan taraftaki odada tv den izledi. Her yerini gösterdi açıkladı. Bi ara yüzünü göstermedi bi 3-5 dakika yan yatıp öksürmemi söyledi. Sonrasında çok da güzel fotolar çekti☺️ Çıkarken raporun yanında o güzel fotoğrafları hem verdiler hem telefonuma gönderdiler.
AysaRuzgar EzgiAta Olur mu hiç ☺️Güzel bir hamilelik geçirmeniz ve sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle 🙏🏻☺️
KbrUngn Kadıköy Zeki Şahinoğlu. Sayılı doktorlardan biri herkes çok tavsiye ediyor bende ona gideceğim 20+4 e randevu bulabildim.
Brce KbrUngn merhaba bnde 22. Haftama Zeki beye randevu aldım 30 nisana denk geliyor, buradan hep güzel şeyler okumuştum siz ne zaman gidiyorsunuz , daha erkense paylaşabilir misiniz nasıl olduğunu
KbrUngn Brce bende 30 nisanda gidiyorum 🙈 herkes çok övüyor onu benim çok giden tanıdıklarım var, hiç tereddüt etmeden git dediler