durununannesi34 Deletedmom137 dışarıdan market siparişi, su siparişi veriyordum belki onlardan bulaştı. Bebeğimin oda takımı kuruldu, eve adamlar geldi belki onlardan. Hiçbir fikrim yok açıkçası. Eşimin testi negatif çıktı, çok teşekkürler 🙏🏼
Sinem67 durununannesi34 inşallah biran önce atlatrsnz. Bol bol c vitamini tüketin. Hastanede covid den yatanlara c vitamini takviyesi de yapılıyor dye duydum
durununannesi34 Sinem67 evet dikkat ediyorum, multi vitamin kullanıyorum zaten insallah faydasını görürüm. Çok teşekkür ederim 🙏🏼
durununannesi34 Hopmummir bebeğim sağlıklı, kontrole gittim. 1340 kilo 38-39 cm uzunluk. Sağlıklı ve çok hareketli 💐
Dnz2020 durununannesi34 canım benim çok çok geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin şuan pür dikkat okudum duamdım sizinle çok üzüldüm bebeğin hareketleri nasıl bende gebelik şeyleri var yarın 30 haftaya giriyorum bende diken üzerindeyim inşallah sen tez zamanda atlatır bende yakalamadan dogururum
durununannesi34 Dnz2020 bebeğimin hareketlerinde bir değişiklik yok. Kıpır kıpır 💐 çok teşekkür ederim
Esensena durununannesi34 çook geçmiş olsun moralinizi yüksek tutun Rabbim en kısa zamanda atlatmayı ve sağsalim yavrunu kucağına almayı nasip etsin dualarımda sizede yer vereceği. Evde olmanız çok daha iyi hastaneler daha riskli Allah şifa versin bir an önce iyileşmeniz dileğiyle 🙏🏼
durununannesi34 Emine_ sana da çok geçmiş olsun, umarım ağrıların azalmıştır. Yok ben de zaten hastanede kalmak istemiyorum, insallah evde en kısa sürede atlatırım, teşekkür ederim 🙏🏼
Emine_ durununannesi34 doktor Banu çiftçinin yazılarını okuyun. Gebeleri çok rahatlatıyor gerçekten. Benim ağrılarım geçti çok şükür. Grip oluyorum galiba o yüzden oldu. Sizde sakın stres yapmayın ben çok yaptım ve neredeyse panik atak geçirecektim
durununannesi34 Aybukeb amin 🙏🏼 dışarıdan market siparişi, su siparişi veriyordum belki onlardan bulaştı. Bebeğimin oda takımı kuruldu, eve adamlar geldi belki onlardan. Hiçbir fikrim yok açıkçası. Çok teşekkür ederim 🌸