durununannesi34 Merhaba anneler, anne adayları, 6 Nisanda başlayan kuru öksürük ve boğaz ağrısı sonucu 9 Nisanda hastaneye başvurdum. Kan testi, burun ve boğazdan sürüntü testi yapıldı. Sürüntü testi 3-4 günde çıkar dediler. Kan testinde Crp değerim yüksek çıktı ve enfeksiyon uzmanı covid varmışcasına tedaviye başladı. 12 Nisan Pazar günü Covid testimin sonucu E-Nabızda çıktı. Malesef pozitif. Doktor Plaquenil başlattı 13 Nisan Pazartesi günü. Bunu 5 gün kullanacağım, sonrasında 5 gün ara verilip tekrar test yapılacak. Bu aşamada dün 14 Nisan günü sağ göğüs kafesim ve sırtımda agrılar oluştu, ishalim başladı. Kuru öksürük, eklem ağrıları, boğaz ağrısı, burun tıkanıklığı, baş ağrısı... Semptomlarım fazlalaşınca 1 devlet ve 1 özel hastaneye gittik. İstanbul Anadolu yakasında yaşıyorum bu arada. Gittiğim özel hastane de en bilinen ve güvenileni.. Gördüğümüz muamele gerçekten içler acısıydı. Beni muayene bile etmediler. Tomografi cekemedikleri için ağırının kaynağını bilemezlermiş, yatak kapasiteleri doluymuş... Bir çok olumsuzluk yaşadım ve evime döndüm. Allah’tan ateşim yok ve solunum sıkıntısı çekmiyorum. Fakat hem kendi sağlığım, hem de bebeğimin sağlığı için sırf ateşim yok diye bu hastalığı hafife alamam ki. İlerledikten sonra ya iş işten geçmiş olursa ? Anladım ki hastanede ilgilenip, müdehale etmeleri için ateşimin 40 derece solunum durumumun da problemli olması gerekiyor. İşte böyle bir sürecin içerisindeyim. Kendimi evde izole ettiğim halde, bu virüse yakalandım. Bir ağrı kesiciyi bile hamileliğim boyunca kullanmazken suan antibiyotikler, grip ve virüs ilaçları, öksürük şurupları... Sizden ricam, benim için ve bebeğim için dua eder misiniz?
Biranne00 durununannesi34 çok üzüldüm çok geçmiş olsun canım umarım sağlıklı bir şekilde en kısa sürede atlatırsınız 😣
Aysema durununannesi34 Rabbim hem sizin hem bebeğinizin yardimcisi olsun, en kısa zamanda atlatirsiniz insallah bebeĝinizide sağlikla kucaklarsiniz🙏🙏
Deletedmom137 durununannesi34 ahh kuzum Rabbim size şifa versin 🤲🙏 inşallah hayırlısıyla atlatırsın çok üzüldüm size kimden bulaştı acaba 😔
Ceylann12 durununannesi34 çok üzüldüm ya neden bu kadar ilgisizler tv de şurada burda dıolar hasta olan ve yakınlarını alıcaz vs şuan görüyorum ki hasta olduğun halde seni bile kaideye almamışlar yazık kelimeler kifayetsiz kalıyor Rabbime sığın yar ve yardımcın olsun inş sen ve senin gibi olan herkese
durununannesi34 Deletedmom137 dışarıdan market siparişi, su siparişi veriyordum belki onlardan bulaştı. Bebeğimin oda takımı kuruldu, eve adamlar geldi belki onlardan. Hiçbir fikrim yok açıkçası. Eşimin testi negatif çıktı, çok teşekkürler 🙏🏼
Aysayb Öncelikle cok gecmıs olsun,suanhastanede yatıs verilmemiş olması aslında iyi bisey, dediğiniz gibi solunum sıkıntısı ve ates yoksa erken dönemde baslanan plaquenil ve diger tedavilerle en yakın zamanda atlatrsnz ınsallah.Bu sekilde genc ve ek hastalıgı olmayan hastaların cogu ayakta evinde tedavi alıyor..cok ilac kullanyrm bebegıme bisey olur diye de dusunmeyin Allahın izniyle hicbisey olmaz,ztn (plaquenil icin konusuyorum )romatolojık hastalıklığı olan gebelerde de kullanılabilen bir ilac,moralınızı yuksek tutun insallah sag salım bebeğinzle birlikte atlatrsnz bu süreci..
Denizinci Geçmiş olsun 🙏 allah yardımcınız olsun inşallah. Kısa sürede atlatırsınız Umarım. Dualarımız sizinle.
_zehra_ durununannesi34 canım ateş ve solunum sıkıntısı yoksa evde atlatmaya çalışman daha iyi sanki. Bende de aşırı öksürük ve solunum sıkıntısı var .35+4 üm. Testim negatif cıktı ama 1 saat içinde sonuçlandı. Gerçek covid 19 testi 3 gun de çıkar diyolar anlamadım valla 🤷♀️ sırt agrım da vardı ama geçti. Şuan balgama döndü öksürük ama mahvoldum ,karin boşluklarıma kramp giriyor artik🙁 sana da çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin bi an önce. Vaktin var yine doğuma kadar atlatırsın insallah .
Esinymn Ah canım okurken o kadar etkilendim ki Allah yardımcın olsun göğsüne inşirah süresi ile ferahlık versin Rabbim ya Şafi ismi ile hem sana hem bebeğine şifa versin.Allah yardımcınız olsun çok geçmiş olsun🥺
durununannesi34 Hopmummir bebeğim sağlıklı, kontrole gittim. 1340 kilo 38-39 cm uzunluk. Sağlıklı ve çok hareketli 💐
Mrcktl Rabbim yardımcın olsun canım yapacağın tek şey ilk önce bol bol dua etmek rabbim büyük inşallah.Ardından da sürekli c vitamini almak her gün portakal greyfurt tarzı şeyler ye ve en önemlisi bol bol su içmelisin
rgurbuz durununannesi34 allah yardımcın olsun canım Şafi ismiyle şifa versin inşallah en kısa zamanda 🙏🏽🥰
Emine_ durununannesi34 canım benimde kayinvalidemde çıktı ve biz de onunla hastaneye gittiği gün ziyarete gittiğimizden karantinaya alındık. Bir kaç gün eklem ağrılarım fazla oldu. Hemen şüphelendim tabi ama ebeye sorduğumda hamilelikte olabileceğini söyledi. Ve Instagram'da başka bir doktora sorduğumda kendini hastaneye yatacak kadar kötü hissediyorsan git dedi. Yok eğer hissetmiyorsan evde kendin izole ol dedi. Bende gitsem belkide pozitif çıkacak ama şu anda hastaneler bana daha riskli geliyor. Kendi evimizde iyileşmemiz bizim için daha iyi. Sende ilaçlarını içip evde temizliğine dikkat ettikten sonra Allah'ın izniyle atlatırsın.
durununannesi34 Emine_ sana da çok geçmiş olsun, umarım ağrıların azalmıştır. Yok ben de zaten hastanede kalmak istemiyorum, insallah evde en kısa sürede atlatırım, teşekkür ederim 🙏🏼
Aybukeb durununannesi34 çok geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin moral herşeyin baş tedavisidr kendiniz ve bebeğiniz için moralinizi yüksek tutmaya çalışın nasıl kapmış olabileceğiniz hakkında bir fikriniz varr mı peki tekrardan geçmiş olsun
durununannesi34 Aybukeb amin 🙏🏼 dışarıdan market siparişi, su siparişi veriyordum belki onlardan bulaştı. Bebeğimin oda takımı kuruldu, eve adamlar geldi belki onlardan. Hiçbir fikrim yok açıkçası. Çok teşekkür ederim 🌸