denizkuzum [bilinmeyen] doktorunuz kim muayne ve dogum ücretleri ne kadar ben şuan 29.haftadayım devletteki doktorum 2aydır izinde resmen ortada kaldım 😟
denizkuzum [bilinmeyen] doktorunuz kim muayne ve dogum ücretleri ne kadar ben şuan 29.haftadayım devletteki doktorum 2aydır izinde resmen ortada kaldım 😟
denizkuzum [bilinmeyen] [bilinmeyen] doktorunuz kim muayne ve dogum ücretleri ne kadar ben şuan 29.haftadayım devletteki doktorum 2aydır izinde resmen ortada kaldım 😟
Drykmsl Mervelifsu medifema da şimdilik sorun yok dedi. Salı günü kontrol vardı gün aldık medifema dan. Gene herhangi Bi sorun olursa çınarlı yı alternatif kullanıcaz. Tınaztepe de de dogum yaptırıyor ama benim ikiz oldugu için küvez önemli diye orayı eledik.
Drykmsl Mervelifsu Taylan bey e mesaj atıyorum müsait zamanda arayarak dönüş yapıyor sagolsun. Onda geri dönüş konusunda sorun yaşamazsın. Kan testini falan saglık ocagı da yaptırıp sonuç attım hep. Şeker testini tınaztepe de yaptım. Ne kadar olmuş muanesi her gidiş 150 mi hala ?
Munireyazici [bilinmeyen] kesinlikle bugün kontrolum vardı doktorumun birçok hastahane ile anlasması var . Hepsi çınarlıya yönlenmiş medicalde atasaglikta yapacak hastalari bile . Çok dikkat ediyorlar dedi 🙏 içim birkez daha rahatladı
Munireyazici [bilinmeyen] kesinlikle bugün kontrolum vardı doktorumun birçok hastahane ile anlasması var . Hepsi çınarlıya yönlenmiş medicalde atasaglikta yapacak hastalari bile . Çok dikkat ediyorlar dedi 🙏 içim birkez daha rahatladı
Gmz3595 [bilinmeyen] Doktorum Ayşegül Gümrah Tuncel canım. Sigortalı olanlara muayene ücreti 60tl doğum 1900tl 😊
Gmz3595 [bilinmeyen] Doktorum Ayşegül Gümrah Tuncel canım. Sigortalı olanlara muayene ücreti 60tl doğum 1900tl 😊
Mervelifsu [bilinmeyen] şuan sağlık ocağına gidilecek gibi değil:( orada testler ne kadar tutuyor acaba.Evet 150 tl
Drykmsl Mervelifsu saglık ocagında son kontrolum vardı benimde kan testi falan yapacaktı ebe. Ama bende riske atamam artık. Dr um yapcak 150 yada 200 Dü sanırım genel kan testi.
Mervelifsu [bilinmeyen] şuan sağlık ocağına gidilecek gibi değil:( orada testler ne kadar tutuyor acaba.Evet 150 tl