Pudrakokusu Mkelebek evrim hnm benimki,sen? Valla her defasında tahliller ücretli olacaksa değiştirmeyi düşünüyorum açıkçası kaldıramam,bebeğin diğer masraflarida var, gerek yok yani hani odeyebilirim ama neden hastaneye vereyimki bu parayı saçma geliyor…
Mkelebek Pudrakokusu osman bey benim dr. Evet parali hep taramaalar var ztn. Detayli var. Yani hep parali. Diger hastanelerin tahlilleri nasil acaba. Hangi hastaneye gitmeyi dusunuyosun canim bide kac haftaliksin
Arslan04 Eddaliko acilden girişle kontrol ediyorlar polikilikler randevu vermiyor bende doğumu orda yapcam 37 haftalığım
Pudrakokusu Mkelebek ben ilk hamilelifimde egepole gidiyordum hiç memnun kalmadım ama tüm tahliller dahildi ücrete mesela, ben 7 haftaligim,herkes cinarliyi çok övüyor biraz uzak ama bir ayda orayimi denesem diyorum… 😑🙄
Drykmsl Mervelifsu medifema da şimdilik sorun yok dedi. Salı günü kontrol vardı gün aldık medifema dan. Gene herhangi Bi sorun olursa çınarlı yı alternatif kullanıcaz. Tınaztepe de de dogum yaptırıyor ama benim ikiz oldugu için küvez önemli diye orayı eledik.
Mervelifsu Ygmroglcn çok güzel dezenfekte edilmesi.Tabi aynen öyle şu günlerde bir an evvel eve gelmek ister insan.Olumsuz yorum görünce ben vazgeçmiştim o yüzden.Bir taraftan doktorum şu dönemde orası mantıklı dedi.Allah yardımcımız olsun inşaallah 😍
Ygmroglcn Mervelifsu amin canım benim cidden insan hangisini düşünceğini şaşırıyor👍🏻Rabbim bu hastalığıda aldın inşallah bri am önce başımızdan🙏🏻
Mervelifsu Mrwemn Benim ilk doktorum,özel bir hastanedeydi o zaman ona rağmen çok ilgiliydi..Geçen hafta bazı endişelerim vardı,bir gün sonra cevap verdi falan iyice canım sıkıldı.Eşim de gitmeyelim dedi.Ben 350 tl ödüyorum canım az da değil yani.Kotulemek de istemiyorum illa ki işini layıkıyla yapan bir doktordur ama bıraktım artık:)
Mrwemn Mervelifsu evet bende ayni fikirdeyim mesaj attigimda evet/ hayır dan baska cevap alamiyorum :) bende degistiririm boyle giderse zaten. Hayirlisi olsun herkes icin :)
Drykmsl Mervelifsu Taylan bey e mesaj atıyorum müsait zamanda arayarak dönüş yapıyor sagolsun. Onda geri dönüş konusunda sorun yaşamazsın. Kan testini falan saglık ocagı da yaptırıp sonuç attım hep. Şeker testini tınaztepe de yaptım. Ne kadar olmuş muanesi her gidiş 150 mi hala ?
Gmz3595 Ygmroglcn Merhabaa 🙋🏻♀️ Gamze bende 15+2 günlüğüz Hayat Hastanesi Ayşegül Hanıma gidiyorum 🥰 bucada oturuyorum bu arada 😊
denizkuzum Gmz3595 hayat hastanesinin internetteki yorumları çok kötü 2yıldız vermişler sadece sizce nasıl
Gmz3595 denizkuzum Evet canım yorumları vs hep öyle. Ama ben gayet memnunum. Fiyat açısından da doktorumun ilgisinden de 😊