RabiaMG Nur_nur06 Amin canim İnsallah 🤲🏻🥰 tetanoz icin ariyorlar mi canim bu zamanlarda mi olmamiz gerekiyor yeni hamileyken gitmistim saglik ocagina nisanda demisti sanki ama hatirlamiyorum
Nur_nur06 RabiaMG 12. Haftadan sonra yapılan bi aşıymıs canım bana bi kaç ay önce vermişlerdi tarih bugun 17+1 im bugun oldum aşıyı 🌸
Nur_nur06 RabiaMG hatta birinci doz oldum ikincisinide mayısın 15 i dediler sağlık ocağı aramıyor canım kendin gitmen gerek 🌸
Mom47 Kaçıncı haftaya kadar olmamız gerekiyor aşıyı acaba 🤷♀️ bir de ne tarafa yatıyorsunuz kızlar, 17+3 teyim ve hep sol ya da sağa yatıyorum. Sırt üstü yatınca kan akışı çok olmuyor diye bir şeyler okudum burda ama 😐
Nur_nur06 Mom47 canım onu bilmiyorum ama çok geç olduğunda iki dozu birden yapıyorlarmış diye duymuştum ki benim şu an kolum uyuşuk iki doz birden alınırsa bi tık daha agır olabilir bence sağlık ocağına bir sor istersen
Deletedmom411 1Vera_ benim de bu şekilde arada cızlama oluyor ve çok bel ağrısı yaşıyorum ilk 2 hamileligimde son ayda çıkan bel ağrısı neredeyse 12. Haftadan beri var şuan 15+5 im magnezyum da kullanıyorum ama bel ağrısı fena
Burcuyyy Nur_nur06 öyle giriyor ki sancı aha bise oldu diyorum artık o kadar korkar oldum kontrollere de gidemedim 😣
misafir_42 1Vera_ a 1Vera_ aynen canım benim 15-16.haftalarda hep alttan zonklama ve acı hissi oluyordu şimdi 17 haftalığız çok şükür azaldı ara ara oluyor sadece