Dzeyy Kızlar merhaba 20 haftalık gebeyim ve çok sık idrara çıkıyorum özellikle geceleri 5defa falan çıkıyorm gece boyunca sizdede bu şekilde mi acaba birde böyle sık idrar gebelik şekerini mi işaret eder bu şekilde olupda gebelik şekeri olan varmı
Alyami Dzeyy abartmıyorum günde 30 dan fazla gidiyorum wc den çıktıktan 2 dk sonra en fazla tekrar gidiyorum ☺😁
Ceylann12 Dzeyy ay resmen kahkaha attım günde kaç kez idrar için wcye çıktığımı sayamıyorum artık 2 dk da bi gidiyorum 🤣
Dzeyy Alyami yaa sorma bende öyleyim gün içindede sık çıkıyorm ama geçen saat tuttum valla gece 1.5 saatte bir tubalete kalkıyorm uyku denen bişey kalmadı valla
Almiraedaa Valla benimde öyle akşama kadar 30 kere gidiyorumdur gece de aynı şekilde baskı yaptığı için normal 🤗
Gzmsydr Dzeyy ben daha yatağa yatmadan iki kere gidiyorum yinede gece kalkiyom banyoya koltuk koymayı düşünüyorum git gel zoe oluyor:))
Sezendkc Dzeyy 36+4 üm neredeyse tuvalette yatıyorum gece abartısız 8 kez tuvalete çıkıyorum artık gündüzü siz düşünün